torstai 30. tammikuuta 2014

Virkattuja lasinalusia
Virkkuukoukku on täällä ollut viime aikoina puikkoja suositumpi työväline. Tässä muutama pari viime päivinä valmistuneita lasinalusia. Ja mallithan ovat jo vanhat tutut, keltaiset ja pinkit on katsottu ihanasta Miran Prinsessajuttu-blogista ja turkoosin kukan ohje löytyy täältä. Myöskin näitä ja muita pikku virkkuita tulee varmaan tässä tulevan parin kuukauden aikana valmistumaan lisää myyjäisiä silmällä pitäen. 

Nyt on puikoilla kuitenkin vaihtelun vuoksi tilatut converse sukat. Niistä lisää jahka valmistuuvat :)

ps. niin ja se on tuo rakas pikku assistentti jonka käsi pääsi taas äidin kuvausapuna ollessa tallentumaan kuviinkin asti, millään ei tahtoneet pienet sormet malttaa pysyä erossa houkuttelevasta värikasta...

Torstai-illan jatkoja teille toivottelee,

14 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Taidan kaivella puuvillaisia jämälankoja kehiin ja suurimpaan värinjanoon tekaista edes pinnejä tytöille :)

  VastaaPoista
 2. Ah. Nuohan on aivan karkkia. :) Tosi kauniit.

  VastaaPoista
 3. Iiik, mielettömän ihanan värisiä, oikea piristysruiske! Varsinkin nuo turkoosit on ihania!

  VastaaPoista
 4. Prinsessajuttu -blogin ohjeet on ihanan helppoja ja silti niin näyttäviä, yksinkertainen on kaunista :) Iteki on tullu tehtyä noita lasinalusia lahjaksi ja ovat olleet tykättyjä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa väriterapiaa! Ei ihme, ettei pikkuassistentti voinut olla koskettematta piristävän värikkäitä virkkuita.

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upeat värit! Hyvä, hyvä, jatka vaan samaan malliin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanat kaikille kommenteistanne, olettepas te ihania! :) Joskus on mukava reipäistä tekemällä monella värillä sen kummempia suunnittelematta, aina ei tarvitse olla niin "harmoonista" tuo värien kanssa leikittely ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Martina!

  En ole tärkännyt, mutta anoppini on kyllä tärkännyt sokeriliemellä tekemiäni alusia, molemmin on kivoja, sanoisin että makuasia kummin tykkää käyttää :)

  VastaaPoista
 9. Moi, noihin sinisiin oleva linkki ei taida toimia. Löytyisko jostain muualta ohje/toimiva linkki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas outoa, sivua ei tosiaan enää kyseisellä linkillä löydy ja äkkigooglettelulla kyseinen sivu on poistunut jostain syystä kokonaan sillä muidenkin linkit kyseiseen sivuun ovat lakanneet toimimasta. Nyt en kyllä valitettavasti keksi mistä siihen ohjeen löytäisi :/

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!