maanantai 3. helmikuuta 2014

Mustat converset
Viikonloppuna puikoilta pomppasi pois mustat converset, jotka myös tuli minulle tilaustoiveena. Taas on yksi väri korkattu lisää näissä conversesukissa.  Eipä ole vieläkään tullut kyllästymisen tunnetta näitä kutoessa, ne valmistuu aina vähän kuin itsestään televisiota katsellessa tai omissa ajatuksissa oleskellessa. Jossain vaiheessa haastan kyllä itseni taas kirjoneuleiden pariin, mutta nyt pompsautan puikoilta ensin muutamat muut tilaussukat alta poies ja arvaattekin varmaan mitä sorttia ne tulevat olemaan... ;)

Oltiin aamulla pikkulikan kanssa ulkona ja ihan vallan hiki tuli lumitöitä tehdessä, taisin olla edelleen pukeutunut kovien pakkasten vaatimalla tavalla sillä näyttihän tuo mittari aamulla siihen sen kummemmin paneutumatta vain -1,5!

 Joskos se kevät sieltä kohta kolkuttelisi... :)

6 kommenttia:

 1. Siis monetko kymmenet sie oot näitä jo tehnyt? Ihailtavaa, mulla rupeaisi jo tympimään.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just ollaan pääsemässä sinne toiselle kymmenykselle :D Nuo ovat niin joutusaa kudottavaa, että ei ehdi kunnolla tympääntyä, tosin joskus tarvii välissä tehdä jotain muutakin että säilyy mielenkiinto. Onneksi väriä vaihtamalla tuntuu monesti siltä kuin ois tekemässä jotain ihan uusia sukkia vaikka malli on sama :)

   Poista
 2. Onpa kivat mustana nuo tennarisukat, minä en ole tuolla mallilla tehnyt vielä yksiäkään.

  VastaaPoista
 3. Minä innostuin neulomaan näitä ihan kenenkään pyytämättä, kolmas pari menossa, kaikki eriväriset, joten aina on mielenkiintoista nähdä, miltä converse näyttää missäkin värissä. Enkä ole aiemmin ollut mikään sukankutoja, joten nyt on jokin maniakausi menossa. Mut ei se mitään, otetaan siitä kaikki irti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo värin vaihdos tuo kyllä kieltämättä aina uutta potkua näiden sukkien neulomiseen! Jokainen pari on eri värisenä aina hieman eri näköinen ja oloinen :) Mahtavaa, että olet innostunut sinäkin näistä, mukavia perussukkia tarvitsee aina! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!