tiistai 18. helmikuuta 2014

Pinkit piirakkasukat

Novitan sukkalehdestä pääsi seuraavaksi puikoille piirakkasukat pinkillä seiskaveikalla neulottuna. Nämä ovat vuoden ensimmäiset "varastoon" päässeet sukat, sillä unohdinkin teille kertoa, että viime vuoden lopulla ihanainen anoppini halusi ottaa varastoissa lojuneet sukkani hänen liikkeelleen myyntiin ja kuinka ollakaan oli kaikki myyty jouluun mennessä! Olisiko pari paria jäänyt joulun jälkeenkin myytäväksi, mutta jotka olivat myös pian löytäneet uudet omistajat sitä kautta. Oli kuulkaas aikas ihanaa kun sai myydyksi kaikki laatikoissa pyörineet valmiit käsityöt (siellä oli nimittäin paljon muutakin kuin sukkia) ja nyt on päässyt varastoja täyttämään ikäänkuin alusta ja sekös jos mikä on ihanaa! :) Että kiitos vaan vielä P:lle jos satut tämän lukaisemaan!

Täällä odotellaan intopiukeina Eevin kanssa tällä viikolla saapuvia uusia huonekaluja (kuten uutta sänkyä, nimimerkillä kohta jo 2 viikkoa nukuttu sohvalla) ja loppuviikosta onkin luvassa jotain hurjaa hupia, saadaan nimittäin perjantaina entinen rakas Peppi-koirani (ihana täplikäs dalmatialainen) viikoksi hoitoon! ♥

Näissä odottavissa merkeissä toivottelenkin teille ihanaa tiistaita! ♥

6 kommenttia:

 1. Kauniit ja ihanan pirtsakat piirakka sukat! Kevään tullen huomaan kaipaavani väriä väriä väriä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! Se on kyllä varma kevään merkki kun tekee mieli kotiinkin laittaa pieniä väripilkkuja esimerkiksi kukkien merkeissä, saati sitten puikoille! :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Väri on niin makoisa :)

  VastaaPoista
 3. Makea väri, upeat. Mukava malli muutenkin .

  VastaaPoista
 4. Kivat! Millaisia neuleita teit myyntiin? Olisi hirveän kivaa tehdä itsekin, mutta omia malleja on niin vähän, ettei niillä pitkälle pötkitä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa kutomistani sukista ja ylipäätänsä käsitöistä päätyy aina laatikkoon x, jonne sitten ajan saatossa kertyy niin paljon tekeleitä että voi joko antaa lahjoina milloin kenellekin tai sitten kuten yllä kerroinkin, myytniin. Tosin myyminen ei ole se pääasia, anopilla vaan sattui olemaan paljon asiakkaita jotka toivoivat villasukkia ja kun niitä minulla oli meni ne sitä kautta myyntiin ihan puoli vahingossa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!