torstai 20. helmikuuta 2014

Bloggauspaikkani/käsityökoloni

Täällä blogimaailmassa on kiertänyt jo jonkin aikaa ja useassa paikassa haaste, missä bloggaajan on saanut esitellä oman bloggauspaikkansa. Noh, minäpä olen iloisesti tätä haastetta "vältellyt", kunnes Oo Suhisee-blogista päätti haastaa minut niin suoraan tekstissään, etten voinut tätä enää sivuuttaa, kiitos tästä! :)Ja siis syy tämän esittelyn välttelyyn julkisesti on ollut puhtaasti se, että minun bloggauspaikkani sijaitsee meidän vielä toistaiseksi (ja toistaiseksi tarkoitan toukokuun loppuun asti, kunnes perheemme olisi määrä kasvaa taas yhdellä pikku prinsessalla lisää, hups, noin, tulipas se täälläkin paljastettua! ♥) "ylimääräisessä" "työhuoneessa" jonka viime aikaiseksi nimitykseksi sopisi paljon paremmin mm. joku seuraavista; vara makuuhuone patjoilla varustettuna, roinien piilotushuone, remppahuone ja mitä näitä nyt on, ymmärrätte varmaan kuitenkin pointin. 
Yritinpä nyt kuitenkin ryhdistäytyä kun tuo makuuhuoneen pieni tapetinvaihtoremonttikin on saatu valmiiksi ja tavarat siellä takaisin paikoilleen. Edelleen kaikesta huolimatta tämä huone on yksi sekalaisten tavaroiden säilytyspaikka ja odottaa sitä suuren suurta inspistä alkaa näitä yksitellen käymään läpi ja hävittämään kaikki krääsä ja roina mitä meille ei mukamas pitänyt koskaan kertyä (näin muistan ainakin tähän uuteen kotiin muutettaessa ajatelleeni ja siis toki ajattelen niin edelleen, olen vain joutunut toteamaan, että niin kauan kun tilaa on niin myös sitä tavaraa kertyy ja se on fakta, piste.)
Kuva on äärimmäisen huono koska vastavaloon kuvaaminen tuotti pieniä haasteita ja koska en tosiaan ole mikään valokuvaaja en antanut sen tälläKÄÄN kertaa häiritä. Bloggausvälineenä toimii ihanaakin ihanemman mieheni käsin kasaama tietokone joka toimii kuin junan vessa, tästä ei luovuta vaikka pöytäkone läppäriä enemmän tilaa viekin. Sitä paitsi, ei minusta enää varmaan edes olisi läppäriä käyttämään kun tähän on taas tottunut. 


Hiirimattona toimii mieheltäni joululahjaksi saama matto johon hän oli onnistunut jollain ulkomaalaisella sivustolla tilaamaan meidän kauniit nassutkin samaan syssyyn. Meidän kolmenkopla on siis aina bloggauksissa mukana, ainakin näin hiirimaton muodossa ;)


 Rohkeninpa näyttämään teille tämänkin kauhunurkan joka sijaitsee aivan työpöydän vieressä. Nimittäin tänne "säilöön" ja uutta paikkaansa odottamaan ajautuneet lankani, jotka päätyivät tänne vanhan sänkymme alalaatikoista tämän myymisen jälkeen. Pilkottaapa tuolta pöydän alta myös lehtikori minne on kertynyt ajan saatossa kaiken maailman käsityölehtiä, tosin tupsahtaapa sinne kerran kuussa tuo Suuri Käsityölehti jonka olemma äidin kanssa yhteisesti tilanneet, kuitenkin niin että minulle se aina jää eikä äitini ole vielä ensimmäistäkään numeroa tainnut niistä nähdä... Ups!


Yllä näkyvien lankanyssyköiden lisäksi minulla on kolme (joista yksi majoittui remontin myötä Eevin huoneeseen toisen samanlaisen lipaston seuraksi) Malm lipastoa täynnä lankoja, joista kaksi on täällä meidän makuuhuoneessa ja ne näkyvät tässä kuvassa. Joitain satunnaisia keriä saattaa löytyä muualtakin, mutta pääasiassa kaikkien lankojeni pitäisi keskittyä näihin pisteisiin. Nyt tämän rempan ja roinan esille tulemisen myötä olen myös vakavasti päättänyt aloittaa lankalaihiksen, mistä ainakin käsityöblogeissa on ollut paljon puhetta vuoden alussa. Eniten itseäni ärsyttää langat, jotka ovat roikkuneet varastoissa jo suurin piirtein lapsuudesta asti eivätkä ole vieläkään päässeet puikoille. Pääasissa kun kudon kuitenkin sukkia ja virkkaan niin kaikki muut epämääräiset paksut tupsu langat ja efektilangat tuppaa jäämään kaappeihin pyörimään ja lojumaan. Olen jopa harkinnut niiden eteenpäin lahjoittamista jollekin, joka niistä oikeasti viitsii jotain tehdä ja tämä ajatus muhii mielessä yhä, jahka saan inspiksen lankojen läpi käymiseen...


Ja tietysti koska kyse on käsityöblogista, vilautan teille nyt myös mieluisimman neulomispaikkani joka on siis olohuoneessa takan edessä kököttävä Ektorppi. Tuohon kuvaan kuuluisi oikeasti myös sille kuuluva rahi, joka on nyt päässyt muualle olohuoneeseen väliaikaissijoitukseen, sillä myös olohuoneessa meillä on pientä muutosten aikaa meneillään huonekalujen suhteen. Tuo nimenomainen rahi on olennaisen tärkeä osa tuota kokonaisuutta, sillä rakastan neuloa ja katsella samalla telkkua jalat rahin päällä ja kasata sen päälle kaikki tarvitsemani lankanyssykät ja eväät joita neulontamatkalla saattaa tarvita, kuten teekuppi, naposteltavaa jne.. ;) 


Ja vaikka jo äsken kehuin että tämä on pääasiassa käsityöblogi, aionpa silti vilauttaa teille myös pari kuvaa uudesta makuuhuoneestamme, jonne sain siis eilen kotiutettua kauan odotetun uuden sängyn ja koska olen nyt aivan rakastunut siihen ♥ kummasti tuo 20cm lisää leveyttä sängylle (tämä uusi on siis 180cmx200cm kun edellinen oli sen normaalin 160cm leveä) tuo lisää nukkumatilaa, varsinkin nyt kun mieheni on tosiaan työreissussa ja saan (joudun) nukkumaan tuossa ypöyksin. Eipäs siinä, tulipahan kirjoitettua taas tekstiä niin että sormissa kramppaa vaikka kymmensormijärjestelmä onkin käytössä. Puhtaasti harjoituksen puutetta, mutta eipä näitä käsiä olekaan tehty näppäimistön näpyttelyyn vaan käsitöiden piipertämiseen ;)

Iloista torstaita ihanat! ♥6 kommenttia:

 1. ihana postaus ja kiva oli oppia tuntemaan sinua hieman enemmän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään lukea välillä postauksia, missä bloggaaja avaa taas vähän enemmän elämästään ja kokonaiskuva ihmisestä kasvaa ruudun takana :)

   Poista
 2. Onnea uudesta pikkuisesta perheellenne. Kaunis koti ja ihana idea tuo hiirimatto...täytyypä laittaa muistiin kun oman miekkoseni syntymäpäivät ovat syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Tuo hiirimatto on kyllä mainio idea omastakin mielestä, se sopiii hyvin jollekin läheiselle lahjaksi, eikä varmasti tule toista samanlaista vastaan :)

   Poista
 3. Hyvää loppuodotusta koko perheelle :) Todella kaunis koti teillä! Oon jo pidempään seuraillut sun blogia, mutta harmittavan vähiin jäänyt kommentointi, täytynee petrata sen asian suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tiedän kyllä mistä puhut kun itselläkin aivan liian usein tuppaa kommentointi jäämään vähiin vaikka ajatuksia onkin mielessä. Itse olen tietoisesti pyrkinyt tsemppaamaan asiassa kun vielä tietää, että ne kommentit kuitenkin ilahduttaa yleensä vastaanottajaansa :) Kiva, että olet viihtynyt seurailemassa blogiani! ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!