torstai 13. helmikuuta 2014

Mustat lasinaluset


Täällä on taas virkkuukoukku laulanut koko eilisen illan television äärellä ja samalla kun Jutta tsemppasi treenattavaansa ja Poliisit-ohjelman miekkoset tekivät työtään syntyi nämä lasinaluset. Tuo perinteisempi malli ei taida enää esittelyjä kaivata, mutta tuo kukka on minullekin uusi tuttavuus ja sen ohjeen katsoin yllätys yllätys Prinsessajuttu-blogista. Ensimmäisen kukan virkattuani ohje oli jo kiemurrellut muistiini ja siinähän niitä sitten syntyikin kymmenen kipaletta kuin huomaamatta. Mukavan simppeli ohje tuokin, oikeastaan minun mielestä jopa tuota "perinteisempää" mallia helpompi ja joutuisampi virkkailla. 

Huomisen ystävänpäivän kunniaksi täytyy varmaan selailla herkkureseptejä ja pohtia valmiiksi/valmistella huomisen leivonnaiset ja herkut jos vaikka saisi jonkun ihanan ystävän kyläänkin! ♥

Ihanaista torstaita teille toivottelee,

4 kommenttia:

 1. Taas kuuluu täältä henkäys ei voi olla totta! Tuo on kyllä kätevää jos pystyy samalla tekemään käsitöitä kun katsoo telkkaria. Minulla lähtee ainakin virkkaukset menemään välittömästi pieleen jos välillä vilkuilen muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä minullakin virkkaaminen vaatii paljon enemmän keskittymistä kuin esimerkiksi sukkien neulominen (siinä ei tarvitse kuin silloin tällöin katsella työtä ja muuten voi keskittyä telkkariin), mutta suomenkielisten ohjelmien seuraaminen onnistuu ihan sujuvasti kun ei tarvitse pitää katsetta kiinni televisiossa pysyäkseen kärryillä vaan kuulemalla pysyy juonessa mukana, muun kieliset ohjelmat sitten onkin toinen juttu... :D

   Poista
 2. Kauniita ovat mustina ja simppeleinä, ei liikaa pitsimäisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsekin yllätyin siitä, miten kivan näköiset näistä tuli vaikka mustasta virkkasikin. Ei yhtään niin "synkät" kuin aluksi pelkäsin.. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!