perjantai 7. helmikuuta 2014

Pinkit villasukat kääntövarrella


Ihana entinen työkamraatti toivoi minulta tässä eräänä päivänä itselleen villasukkia ja minäpä otin puikoille ne samoin tein. Liki samoin tein ne myös valmistui ja pääsevätkin pian tilaajalleen käyttöön. Lankana käytin kuten viimeksikin llä mallilla neulomissani sukissa Dropsin Merino Extra Finea ja toteanpa taas, että ihana lanka! En tiedä miten kestävä lanka tuo on villasukissa, mutta täytyypä A:lta udella miten edelliset neulomani jakselee ja ovatko vielä ehjät niin saa vähän palautetta kestävyydestä :)

Se olisi viikon parhain päivä taas täällä ja Olympialaisten avajaisetkin aivan ovella. Taidanpa tehdä itselleni tuonne nojatuoliin kotoisan kotikatsomon täksi illaksi unohtamatta kutimia tietenkin ;)

Rattoisaa perjantaita siis ystäväiset! 

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniin värinen lanka! Ja kaunis on myös tuo sukan malli! Tätä tekisi mieli itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihanan helppo malli kutoa, ei muuta kuin puikoille vaan! :)

   Poista
 2. Kyllä olet nopea tekemään uusia käsitöitä! Ja sehän on mukavaa meidän lukijoidenkin nähdä uusia töitä ja saada inspiraatiota! Minusta on kiva nähdä noita conversesukkiakin, joita olet ahkeroinut, kun itsekin sellaisia olen viime aikoina neulonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus (kuten nyt) tulee kausia jolloin käsityöt valmistuvat kuin itsestään ja itsekin hämmästyy omaa kutomisnopeutta, sitten tulee taas aikoja jolloin tuntuu että mitään ei saa valmiiksi. Nautitaanpa nyt siis tästä hyvästä vireestä molemmin puolin! ;)

   Ja nuo converse sukat ovat kyllä leppoisaa kudottavaa, niihin jää ihan koukkuun! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!