tiistai 11. helmikuuta 2014

e.Pitsisukat
Nämä sukat on tehty tilauksesta jo edellisessä postauksessa esiteltyjen sukkien tilaajan tyttärelle. Toiveena oli pitsisukat, muutoin sain vapaat kädet mallin suhteen. Koska Novitan sukkalehti sattui tuolloin kohdalle, päätin neuloa sieltä nämä pitsisukat Nalle-langasta. Kyseenalaistamatta ohjeen silmukkamääriä lähdin vain suunapäänä neulomaan ja kuinkas ollakaan sukista tuli aivan hervottoman suuret, leveällä tavalla suuret. En raaskinut purkaa (koska huomasin tapahtuneen vasta ensimmäisen sukan valmistuttua) joten posotin toisen sukan samalla kaavalla. Takaraivossa kolkutti muistikuva siitä, että juuri tämä kyseinen neitonen on ennenkin minulta sukkia tilannut ja toivonut niiden olevan mieluummin löysähköjä kuin tyköistuvia. Omaan jalkaani näistä tuli 1/3 liian suuret, mutta toivottavasti saaja on edelleen sitä mieltä että löysät sukat on tiukkoja paremmat...

Malli oli kivaa neulottavaa ja teinpä pitkästä aikaa ihan ohjeen mukaan tuon tiimalasikantapään vaikka se ei bravuureihini kuulukaan. Joskus on vaan pakko poistua sieltä omalta mukavuusalueelta, ettei ihan jämähdä ja kangistu omiin tuttuihin tapoihin ja tyyleihin, eiköstä vaan?

Mahtavia lumipallokelejä teille muruset! 

ps. mepäs tyttösen kanssa tehtiinkin tänään lumiukko taloa vartioimaan kun isäntä lähtee huomenna 6viikoksi Chileen työmatkalle. Huh, ja oli muuten raskasta lunta!

5 kommenttia:

 1. Kauniit pitsisukat. Kiitos vierailustasi :) Oon joskus aiemminkin käynyt täällä blogissasi, mutta nyt liityin ihan lukijaksi asti. Toivottavasti kelit kylmenisivät vähän, ettei talonvartija sula ennen aikojaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Mukavaa kun piipahdit ja jäit lukijaksi asti, mukavaa! :) Ja tosiaan saisi kelit vähän kylmetä, talonvartijan luuta kaatui eilen jo lumiukon otteesta ja nenäkin repsottaa jo miten sattuu. Katsotaan kauan ukko tuolla pysyy vielä pystyssä näillä keleillä... :)

   Poista
 2. Kauniit sukat. Minäkin tykkään vähän löysistä villasukista. En ole vaan ehtinyt tekemään, joten ostin muutamat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin makuasioita, itse tykkään taas niin tyköistuvista villureista kuin mahdollista ja toiset taas oikein lörtsöistä. Tosin, molemmissa on sitä jotain ihanaa :) Sinulta odottelen kovasti niitä lise-loten aikuisten versioita, muistathan! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!