keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa tennarit
Sain pitkästä aikaa tilauksen tennarisukista. Siitä on vierähtänyt jo useampi kuukausi kun olen viimeksi sukkapuikkoihin koskenut ja näitä tehdessä meinasi kyllä kärsivällisyys olla koetuksella, neljän puikon kanssa on nimittäin huomattavasti ahtaampaa neuloa tämän viimeisiä vetelevän masun kanssa kuin yhdellä virkkuukoukulla. Puikot kilisi ja kolisi koko ajan vatsaa vasten ja jouduin neulomaan kädet normaalia ylempänä mikä sai aikaan hartioiden kipeytymistä.. Onneksi ne oli kuitenkin nopeasti kudottu ja suuremmilta vammoilta säästyttiin ;) Eikä ollut kyllä mitään hauskaa puuhaa tuo sukkien kuvaaminen omissa jaloissa, sen verran haasteita se jo tälle liikuntarajoitteiselle asetti. Kiitokset siis masulle näistä hieman erikoisista kuvista saati kuvan laaduista... :P

Nämä olivat myös ensimmäiset tennarit joihin pääsin kokeilemaan tuota jo jokin aika sitten eBaysta tilaamaani nauhaa ja hyvin toimii, oikeastaan ehkä jopa astetta oikeita kengännauhoja paremmin! Langan päät piti vain sulattaa liekin alla etteivät lähde purkautumaan ja hitsit, tuleehan tämä näin paljon edullisemmaksikin, normaalit nauhat kaupassa kun maksoivat jo liki 4€/pari! Näille ei sen sijaan taida tulla hintaa montaakaan senttiä kun ison rullan tilasi :)Muistakaahan osallistua arvontaan te jotka ette vielä ole huomanneet (klik)! 

3 kommenttia:

  1. Hauskat...onks noi sillä Novitan ohjeella tehty? Pitäis varmaan testata lasten kokoa ja jarrua pohjiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kyllä nämä on sillä Novitan ohjeella tehty, näitä on helppo muunnella eri kokoihin ja jarrut pohjissa toimivat varmasti hyvin lapsilla! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!