sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Virkattu iPad suojakotelo


Eräästä lankalaatikosta (jota harvemmin avaan) tupsahti vastaan muutama kerä Novitan Hanko-lankaa ja päätin, että niistä tulee nyt jotain. Se jotain syntyi ikäänkuin tehdessä ja siitähän tulikin Ipadille suojus. Tarpeeksi pienellä koukulla siitä tuli mukavan napakka ja tiivis, juuri sellainen kuin pitääkin. Sainpas ainakin tuon mustan kerän käytettyä kokonaan pois laatikoista, jei! :) 

Nyt minulla onkin piiitkästä aikaa puikoilla converse sukat, tilatut sellaiset. Ja nyt tiedän, miksi erityisesti tällä hetkellä virkkuukoukku tuntuu mukavammalta käteen; masuasukki tuntuu olevan vain tiellä sukkia neuloessa, virkatessa käsien asento on jotenkin parempi kasvavan mahan kannalta.. :)

Tsemppiä uuteen viikkoon toivottelee

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä hauska :) Tuollainen tablettikin vois olla hauska.. Mutta se maksaakin sitten jo vähän enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä oikein näppärä :) No juu, eiväthän nuo tabletit mitään ilmaisia ole, saati välttämättömiä, mutta sitäkin kätevämmiksi osoittautuneet esimerkiksi käsityöohjeiden selailuun sohvalla, leipomiseen ja ruuan laittoon keittiössä jne ;)

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen. Täällä onkin vähän samankaltainen projekti menossa. Tosin hempeämpi versio, tytölle vaaleanpunainen kännykänsuojus:) Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Minullakin muhi tätä tehdessä ajatus jostain hempeästä kännykänsuojuksesta, mutta se on jäänyt vielä toistaiseksi ajatusasteelle :) Kiitos samoin, ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. ihania käsitöitä sinulla! :) liityin lukijaksi, pitää muistaa osallistua arvontaankin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen! Musta ja valkoinen sopi kyllä ihan kaikkeen.:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!