tiistai 6. toukokuuta 2014

Pöllö & viirinauha
Sain tilauksen virkata vaaleansinisen pöllön ja siihen sopivan viirinauhan pienelle pojalle ristiäislahjaksi. Sellaisethan minä virkkasin ja kummasti tykästyin tämänkin pöllön väritykseen. Sopivan hempeät värit pienelle poikavauvalle :) 

On ihanaa huomata, miten paljon enenevässä määrin ihmiset nykyisin antavat itse tehtyjä tai jonkun toisen itse tekemiä lahjoja lahjaksi. Positiivisessa mielessä ollaan selkeästi ottamassa askel ajassa taakse päin, eikä kaikkea tarvitse enää ostaa kaupan hyllyltä valmiina. Itse käsitöitä rakastavana ja tekevänä ihmisenä olen erittäin otettu jokaisesta tilauksesta minkä olen tähän mennessä saanut ja niiden tilattujen töiden tekeminen on aina vain ihanaa kun saa tehdä jotain toisen toiveiden mukaan :)

Näihin höpinöihin ja turinoihin toivottelen teille ihanaa keskiviikkoa! ♥


16 kommenttia:

 1. Aivan ihanan väriset pöllö ja viirinauha .Itsekin vien lahjaksi omia käsitöitä ja vastaan otto on ollut hyvä.Onneksi taas arvostetaan oikeasti käsin tehtyjä käsitöitä. Tyttik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omia käsitöitä on ihana antaa lahjaksi, varsinkin jos tietää, että ne tulee tarpeeseen ja käsitöiden saralla mahdollisuudet kun ovat rajattomat niin aina löytyy melkein jokaiselle jotain, jos vaan jaksaa yrittää toteuttaa omien mukavuusalueidenkin ulkopuolelta töitä ;)

   Poista
 2. Ihana lahja idea! Ja tosiaan oivan värin olet löytänyt!
  Olisiko sinulla kenties tuon pikku pöllön ohjetta?
  -V.V-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöllön ohje löytyy täältä, ei muuta kun virkkailemaan ;)

   http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2014/03/toivepostaus-virkattu-pollo-ohje.html

   Poista
 3. Söpö pöllö tosiaan ja hyvät värit viirinauhassa! Itsekkin tykkään antaa itsetehtyä lahjaksi, onhan se paljon arvokkaampi kun kaupasta ostettu, kun siihen on käytetty useita tunteja lahjan saajaa ajatellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina, harmaan, vaaleansinisen ja valkoisen kombo tosiaan toimii :) Ja kyllä itse tehdyt lahjat vie aina voiton, niin antamis- kuin saamismielessäkin :) Lapsena sitä ehkä ei osaa vielä arvostaa, mutta siinä vaiheessa kun kaapit on täynnä ostettua romua niin itse tehdyt lahjat tuntuu huikeilta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti lahjan saajakin on tyytyväinen muutaman kuukauden päästä kun maistelee pöllön korvia ;)

   Poista
 5. Olispa mullakin käden taitoo niin voiskin kutoo ja tehä kaikkee meijän pojalle mutta ei vaa oo suotu, kivan näkönen blogi sulla ja muutenki kiva seurata mitä oot louhtunut seuraavaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melinda kivasta kommentista! :)

   Kädentaidot ovat kyllä asia mitä ei kaikille ole suotu, tiedän sen. Kaikkea voi kuitenkin oppia jos haluaa ja aina kannattaa kokeilla jos vain intoa riittää ja aina voi kysyä neuvoja jos tulee kompastuskiviä matkalle ;)

   Poista
 6. Suloisia ovat nämä pöllösi!

  VastaaPoista
 7. Reeta oli tosi tyytyväinen pöllöön ja viiriin! :) Käy kurkkaamassa vauvakakku jonka tein ristiäisiin. :)

  VastaaPoista
 8. Kauniiit! Mikä lanka sulla näis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Tuo sininen lanka on Schachenmayrin Denim Funia (väri 00053) ja muut Novitan Miamia :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!