perjantai 27. kesäkuuta 2014

RistiäisviiriPienehkön bloggaustauon jälkeen täällä taas ollaan. Pihahommat koleista säistä huolimatta ovat vieneet suurimman osan vapaa-ajasta siinä lastenhoidon ohella tietenkin. Aikaa käsitöille ei tahdo löytyä kuin vasta nukkumaan käydessä ja silloinkin on usein uni vienyt voiton. 

Jokin aika sitten minulta tilattiin viiri (oletettavasti) pienen prinsessan ristiäisiin ja sellainen tietysti valmistuikin. Värit ovat kuin juuri meidän kotiin tehdyt, sillä meillä sisustuksessa on lähinnä valkoista-harmaata ja hempeää vaaleanpunaista.. Täytyisi siis ehkä ahertaa samanmoinen meidänkin pirpanan ristiäisiin, katsotaan ehtiikö...  
Kivasti tuli tuo meidän riippumattokin tuonne väripilkuksi taustalle viimeisiin kuviin, mutta eipä anneta senkään häiritä, laiska kuvaaja ei jaksanut lähteä sitä sieltä tämän takia siirtelemään :) 

AuRiNkOa päiväänne!


7 kommenttia:

 1. Ihanat, kyllä sopii niin niin hyvin teidänkin sisustukseen, joten ei kun tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kyllä ne kieltämättä niin mukavasti tänne uppoutuu väriensä puolesta, että täytyy laittaa pian omakin aluille! :)

   Poista
 2. Söpö, söpö on! Mulla vähän vastaava aluillaan, mutta pikkuiselle pojalle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No söpöhän se! Ihanaa, näitä viirejä on kiva virkkailla ja yhdistellä eri värejä! Sulla onkin niitä jo tehtynä ihanissa väreissä! :)

   Poista
 3. Niin ihanat! En voi kuin ihailla sun supersiistiä käsialaa! :) Sopisi täydellisesti myös teille väreiltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentäs, kiitos Pizzicato kivasta kommentista! Kuule se käsiala vaan tasoittuu mitä enemmän virkkailee ja värkkäilee. Ja hyvästä langasta (joka ei halkeile) on helppo virkata :)

   Poista
 4. Hei ootte vaihtanu järjestystä! :D Hei nyt kyllä lenkille joku ilta taas!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!