perjantai 13. kesäkuuta 2014

TerassifiilistelyäMuutamaan päivään ei ole käsityörintamalla tapahtunut ihmeitä tai tapahtunut on, mutta valmista ei ole tullut. Olen nimittäin pitkästä aikaa (yksiä tennarisukkia lukuunottamatta yli 4kk) tarttunut taas sukkapuikkoihin ja aloittanut useammatkin sukat yhtä aikaa. Yksi ilta istuskelin illalla terassilla neulomassa miehen kastellessa nurmikkoa (joka on siis muutama viikko sitten kylvetty) ja tartuin kameraan. Tässä muutamia fiiliksiä kuvien välityksellä sieltä. Tämä onkin ensimmäinen kesä kun pääsemme vihdoinkin nauttimaan lähes valmiista pihastamme ja terasseista (jotka on nyt onneksi täysin valmiit!) eikä tarvitse koko ajan olla tuskailemassa jonkun ison projektin parissa. Ei sillä, onhan tuota tekemistä edelleen, mutta enemmän on jo valmista kuin keskeneräistä ja sehän on plussaa se! ;)

Tuossa terassilla istuskellessa ja neuloessa, lämmintä kesäilmaa haistellessa tuli sellainen tunne, että tässä on nyt hyvä. Onnea on olla onnellinen siitä mitä nyt on ja mitä kaikkea on yhdessä perheenä saavutettu. Vihdoin kaikki uurastus talomme eteen alkaa olla loppusuoralla, samoin perheemme on nyt täysinäinen. Juuri nyt en kaipaa mitään, koska näin on hyvä ♥

4 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus <3
  Viihtyisän näköistä teidän terassilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira, toisinaan on ihanaa pysähtyä pohtimaan syntyjä syviä ja vielä ihanempaa on jos pohdintojen jälkeen tulee siihen tulokseen, että on onnellinen ja ei tunne tarvitsevansa mitään enempää :)

   Poista
 2. Ihan voi nähdä, miten neuloja nauttii tuolla kauniissa terassissa.
  Ihanaa viikonloppua.sinulle.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!