sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Turkoosit ruudut
Nämä toiveväreissä tehdyt tiskirätit pääsevät vielä edellisessä postauksessa esiintyneen viirinauhan kaveriksi postiin. Huono valo sai aikaan taas sen, että rättien värit näissä kuvissa hieman vaihtelee, mutta turkoosia tuo sininen lanka on.

Kyllä tästä virkkailusta on nyt tullut niin mieleistä puuhaa, ettei puikkoihin meinaa huvittaa tarttua laisinkaan.. Tilauksessa on kuitenkin parit sukat mikä onneksi pakottaa rakkaan kutomisenkin ajankohtaiseksi. Taidanpa siis hypätä sänkyyn, jatkaa ruutu.fistä Kumman kaa-sarjan katselua ja kilistellä vielä hieman sukkapuikkoja ;)

13 kommenttia:

 1. Kivan väriset tiskirätit :) .

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja väristä tykkään myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoäidinneliö pitää aina vaan pintansa, siitä saa aina kauniin lopputuloksen aikaiseksi :)

   Poista
 3. MIELETTÖMÄN I H A N A T värit :) Raaskiiko käyttääkään? ;) Neulominen alkaa tosiaan olla pian taas käsillä, itse olen nytkin villasukat jalassa, vilukissa kun olen ;) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIELETTÖMÄN paljon kiitoksia ihanasta kommentista! :D Onneksi tuo seuraava kysymys ei jää minun harteilleni vaan tiskirättien tilaajan päätettäväksi ;) Ja kyllähän tämä kesä on siitä poikkeuksellinen tosiaan ollut, että villasukkia on tehnyt mieli kaivaa esiin useampaankin otteeseen pukeutumismielessä. Niiden tekeminen ei vaan itsellä ole maistunut .. ja kiitos, ihanaa viikkoa sinulle myös! :)

   Poista
 4. Oih, turkoosia - se on mun lempiväri.

  VastaaPoista
 5. Komppaan edellisiä, todella kivasti yhteen sointuvat värit! Ihanat :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nämä tiskirätit :) Millä langalla teet yleensä näitä tiskirättejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä tuntuu olleen värien puolesta yhdistelmä, joka vetoaa moneen :)

   Hyväksi havaittu lanka on ollut Blend Bamboo ja sitä olenkin pääasiassa rätteihin käyttänyt, siitä langasta löytyy myös todella paljon kivoja värejä mikä on tietysti plussaa ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!