torstai 18. syyskuuta 2014

Ylipolven villasukat





261g lankaa ja tässä tulos! Tilauksesta pitkät sukat, kuvio nappaistu Drops Designin sivuilta ja silmukkamääriä hieman muokkailtu omaan käsialaan sopivammaksi. Jos näissä jokin saa taas ärsyttää, niin nuo pienet hippuset ei erotu sukista kuten ohjeessa ja langankierrotkin pilkottavat tuossa auringon valossa ikävästi. Mutta onpahan taas yksi kirjoneulehirmu selätetty ja olenpa näistä silti ihan ylpeä :) kiitos siskolle kuvausmallina olemisesta, again♥

Lankana mikäs muu kuin Novitan  7-Veljestä ja puikot 3,5mm :) 

Iloisia syyskuun päiviä teille!

Mari

15 kommenttia:

  1. No ihan täydelliset! Minäkin haluan ylipolven villasukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! ;) Meidän pitää sopia vaihtarit sun kanssa niin ei tarvitse itse ruveta tikuttelemaan ;)

      Poista
  2. Wow Mari, UPEAT! Syytäkin olla ylpeä! Olet todella taitava sukankutoja ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riitta, kylläpä olet ihana! Väitän kyllä, että kirjoneuleissa pätee sanonta "oppia ikä kaikki", mutta hyvässä vauhdissa ollaan :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, näissä oli työnsarkaa kyllä, mutta lopputulos palkitsee! :)

      Poista
  4. Ompas vain näyttävät! Ja miten toi sininen väri näyttääkin nätiltä näissä vaikka yleensä en innosta hihku kyseisen värin kohdalta. Tässä väri toimii paremmin ku hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseasiassa nämä ovat tummanlilat, mutta tuo väri on niin äärimmäisen haastava tallennettava kuvien muodossa, että näyttää aina enemmän tai vähemmän siniseltä, mutta tosiaan tummanlilat ne on :)

      Poista
  5. Ihanat sukat! Kauniit värit ja nätti malli :) Itse koitin muutama vuosi sitten hieman vastaavia, mutta taidot ei silloin vielä riittänee. Sen koommin en ole uskaltanut koittaakkaan :)

    VastaaPoista
  6. OIh, Mageet sukat! Kunpa itsekkin malttaisin joskus tehdä kahdella värillä piiiiitkät sukat. On kyllä hyvän näköistä. (etenkin tuollaisen sirpakan jaloissa ;) )

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!