keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kuviolliset palmikkosukat

Sieltä ne sukat tulla tupsahti toinen toisensa perästä. Kudoin molempia siis samaan aikaan, mutta ei se ihan niin siivillä mennyt kuin kuvittelin. Puolessa välissä olin jo vähällä luovuttaa ja kutoa molemmat sukat erikseen, mutta jatkoin silti sitkeästi loppuun asti.Tämä tyyli ei selvästikään sopinut minulle, etenkin tuon kuvioinnin kohdalla meinasi iskeä epätoivo kun oli toisen saanut valmiiksi, ei meinannut millään huvittaa tehdä toista heti perään.. Lopputulokseen tämä kokeilu ei kuitenkaan vaikuttanut. Valmistumistahtikin oli melko sama, kuin jos olisin ne erikseen kutonut. Yleensä toinen sukka toisena ja toinen toisena, nyt vain valmistui ensin varret ja sitten jalkaterän osat. Taidanpa siis tyytyä jatkamaan kutomista perinteiseen malliin, jo itselle totutulla tutulla tavalla :)

Eipäs näytä hassummalta nuo palmikotkaan tuolla joustinneuleen seassa.. Taidanpa nappasta siitä vinkin muihinkin sukkiin!


Lanka: 7-Veljestä yht.154g
Puikot: numero 3,5

8 kommenttia:

 1. Oi ihana mitkä sukat! :) Täällä on kans ollut suunnitelmissa jo pitkään tehdä pari sukkia yhtäaikaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Nää on todella ihanat!! Tykkään näistä ihan hulluna! Huomasin vaan, ettei mun varastoista löydy tuon väristä lankaa ollenkaan.. Enkä voi ostaakaan, koska tätä lankaa on vähän liikaa muutenkin. Mutta pistän korvan taakse.. :)

  VastaaPoista
 3. Oi oi, miten ihana blogi <3 Hetipaikalla liityn lukijaksi.

  VastaaPoista
 4. aivan ihanat sukat! Teitkö ihan ohjeiden mukaan eli aloititko työn 100 silmukalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, en valitettavasti enää muista silmukkamääriä näissä sukissa, mutta uskallan väittää, että en aloittanut 100lla. Dropsin ohjeet ovat omiin jalkoihini aivan liian suuria ja joudun väistämättä aina vähentämään heidän ohjeiden silmukkamääriä kutomiini sukkiin. Kuvio toistuu sukissa 4 kertaa... Alku on varmaan jotain 48-50 silmukan luokkaa, luulisin :)

   Poista
 5. Ihanan herkän ja talvisen näköset! :)

  VastaaPoista
 6. Olen ikionnellinen näiden kauniiden sukkien omistaja! :D KIITOS kaunis taitavalle tekijälle!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!