torstai 7. maaliskuuta 2013

Raidalliset pitsisukat

On täällä taas neulottu, vaikka päivät ne vaan vierikin näitä tehdessä. Liekö syynä yhtäkkiä ohuempi lanka vai mikä tämän hitaamman puoleisen valmistumisen aiheutti. Joka tapauksessa tässä ne nyt ovat, mitä viime päivät täällä on tikutettu menemään. Pitsiä taasen, tällä kertaa hyvin yksinkertaista sellaista, mutta kaunista silti. Lankoina toimi Viking Vilma ja puikkoina numero 3.

Lopputuloksesta tuli taas aika romanttinen, hih. Näin kevättä kohden on mukava kutoa jotain kevyttä. Nämä ovat ohuet mutta silti lämpimät. Kauniit ja herkät. Täydellisesti kevääseen sopivat! 

Seuraavaksi ajattelinkin ryhtyä kutomaan jotain paaaljon rumempaa kuin tähän asti. Olenhan nimittäin mennyt osallistumaan hassuun rumasukka-vaihtoon. Suunnitelma on vielä vähän auki, minkälaiset omistani tulee, mutta hieman olen jo värejä niihin silmäillyt, ja niiden perusteella jo voisin sanoa, ettei lopputulos tule olemaan mikään silmiä hivelevä . . .
2 kommenttia:

  1. Taitavia kätten töitä.Kauniita kuvia.Onko raitasukkiin mahdollista saada sulta ohjetta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuula ihanasta kommentista! Näiden sukkien neulomisesta on niin kauan aikaa, etten juuri nyt muista ohjetta, mutta voisin yrittää tässä lähiaikoina neuloa vastaavat ja kirjoitella samalla ohjetta ylös myös itselle muistiin. Voin sitten julkaista sen kun saan sukat neulottua :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!