perjantai 1. maaliskuuta 2013

Perus tumput

Löytyihän sitä langanjatketta kun sinne äidin lankavarastoja pääsin penkomaan. On se kyllä kätevää kun näin lähekkäinkin asutaan, helppo mennä toisen lanka-apajille katsastamaan mitä kaikkea löytyy. Saatoin ehkä nappasta sieltä muutaman muunkin lankakerän mukaani tuon punaisen lisäksi, mutta ne oli kyllä joskus vuonna nakki ja muusi ostettu, koska en ollut niitä koskaan ennen nähnyt eikä sellaisia lankoja enää myydäkään. Heh, kiitos vaan äiti, et niistä olisi mitään kuitenkaan kutonut, olivathan osaksi ainakin puuvillalankaa :) 

Tässä nyt tuli valmiiksi kuitenkin nämä synttärisankarin lapaset. Piru vie kun mun pitäisi se Red Wingsin logo tuohon jostain keksiä. Olen yrittänyt katsella joskos löytyisi esimerkiksi niitä housunpaikkajuttuja minkä saisi kivasti tuohon läntättyä, mutta en ole niillekään edes oikeaa termiä löytänyt, millä lähtisin niitä metsästämään.. Saattaapi olla, että jäävät toistaiseksi tämmöisiksi, kunnes oikea logo löytyy. 

Niin ja hei, onnistuipahan tuo kiilapeukalonkin tekeminen tällä kertaa jo paljon paremmin! Löysin hyvän ohjeen sen tekemiseen ja lopputulos olikin heti huomattavasti siistimpi. Taidanpa sisäistää tämän nyt omaksi tavakseni kutoa näitä peukaloita, istuu niin paljon paremmin käteen nämä..Malli: Omat peruslapaset kiilapeukulla
Lanka: 7-Veljestä  yht.74g
Puikot: 3,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!