sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ajatuksettomat villasukat


Pitkästä aikaa tuli eräänä iltana vielä ennen nukkumaan menoa napattua sänkyyn puikot ja pari kerää lankaa, mistä alkoi sitten syntymään ihan perussukkaa. Joskus on ihan kiva neuloa jotain mikä ei vaadi sen kummempaa ajatustyötä, vaan voi telkkuakin katsellessa vaan kutoa menemään.

En ole varma oliko virhe lankakerissä vai minun käsialassani, mutta en saanut jalkaterään raitoja osumaan millään oikein, tai siis samalla tavalla. Ne ovat nyt siis erilaiset ja silla hyvä. Enpä ole kyllä ennen edes yrittänyt raidallisia sukkia saada alkamaan samasta kohdasta.. Lankana toimi Gjestalin Vestlandsgarn ja sitä meni melkein kaksi kerää, yhteensä 94g kun puikkoina oli 3sen bambut.

Lisäksi mukaan vähän kuvia meillä tällä hetkellä meneillään olevasta urakasta, nimittäin pihakivien laittamisesta.. Pari päivää sitten pihaamme tupsahti 18 lavaa pihakiviä, puolet jäi vielä kuulemma tulematta. Ei muuta kun hommiin ja naputtelemaan. Melkoisen mukavaa puuhaa tuo kivettäminen, vaikka molemmat isännän kanssa ensikertalaisia tässä asiassa ollaankin. Ja onpahan hyvää liikuntaakin, yksi kivi nimittäin painaa n.6kg, että pelkkään kivien siirtelyynkin kuluu jo aikaa ja energiaa. Yhteensä kivetystä tulee 250m2 ja nyt parissa päivässä n.40m2 ladottu. Ei muuta kun "eteenpäin sano mummo lumessa"... =)5 kommenttia:

 1. Onpas ihanan väriset sukat!! Ja huh, mikä kiviurakka teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on aina pop! ;) Ja kyllä tuossa urakkaa riittää toviksi jos toiseksikin... =)

   Poista
 2. Voi kuinka ihanat sukat! Ja ei voi kuin yhtyä ihmettelyyn mikä työmäärä noiden kivien laitossa on!

  VastaaPoista
 3. kiitos sukkakommenteista, eipä enää häiritse sekään, että sukat ovat himpun verran erilaiset =) Ja ilokseni voin jo ilmoittaa, että yli puolen välin mennään kivetysten kanssa, jee! =)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!