keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

❤ Kiitä Kehu Hehkuta ❤

Sain aivan ihanan tunnustuksen Pizzicato- blogin pitäjältä! Voi vitsit miten sydäntä lämmittää kuulla positiivista palautetta omasta blogistaan, ihanaa ihanaa ja nöyrä kiitos perään! 

Itse haluan antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille syystä, että olen erittäin suuri sukkafani ja näissä blogeissa syntyy tuon tuosta mm. mitä ihanimpia villasukkia kerta toisensa jälkeen!

Tunnustus kuuluu näin:
Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua.
Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan. Laitetaan hyvä kiertämään. Tiina osaa neuloa aivan ihania pitsisukkia ja niitä syntyy paljon ja nopeasti! Myös syntyneet huivit ja lapaset ovat olleet erittäin kauniita ihastella.


Päivin puikot todella bloginimen mukaisesti tanssivat ja tanssin lomasta valmistuu niin kirjoneule- kuin pitsisukkiakin ja taitoa on tehdä ja luoda myös omia ohjeita! Sukat ovat kaunista katseltavaa!

sekä


Kardemumman talossa käsitöitä syntyy kuin siivellä. Aina vaan joutuu hämmästelemään, millä vauhdilla puikot tosiaan suihkivat ja miten ihania sukkia ja pitsineuletöitä niiltä syntyy! Valttikortti lienee ihan niissä perussukissa, mutta taitoa on tehdä vaikka kuinka haastavia käsitöitä!

Näin loppuun vielä suuren suuret kiitokset kaikille seuraamilleni blogeille ja teille kaikille ihanille lukijoille jotka inspiroitte kerta toisensa jälkeen ihanempiin käsitöihin ja ennen kaikkea ihanaa, jos olen voinut tuottaa itse jotain, mistä muut ovat saaneet innostusta käsitöidensä tekemiseen! 

3 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!