maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tupaantuliaislahja mökkiläisille


Olemme saaneet tänne meidän pikkiriikkisen hiekkatien päässä sijaitsevaan kesämökkiin uusia asukkaita (tosin he taisivat ostaa mökin jo viime kesänä, ellei jopa sitä edellisenä...?) ja vasta tuossa kesän alussa törmäsin heidän kanssaan juttusille pihalla touhutessani. Muutoin ollaan aina vaan moikkailtu autosta puolin ja toisin. He pyysivät meitä käymään ja kuukausiahan siitäkin pyynnöstä on jo vierähtänyt. No nyt kun kutsu muistui hiljattain taas mieleeni, ajattelin että jotain pientä viemistä olisi mukava vierailun yhteydessä mökkiläisille viedä. Mitäpäs muutakaan kuin jotain itse tehtyä..

Kaivoin esiin virkkuukoukun ja vaaleanpunaista lankaa (rohkea värivalinta kenties, mutta tavatessani kyseisen mökin emännän, oli hänellä päällään räikeän pinkki pusero, joten siitä tämä valinta) ja virkkasin 6 ihanaista lasinalusta/kattausalusta/mitä ikinä niillä keksiikään tehdä. Lahjaan liitän kylkiäisiksi nuo jo aiemmin esittelemäni pannunaluset, toivottavasti mökkiläiset pitävät saamisistaan! :)

Ohjeen lasinalusiin katsoin ihanaakin ihanemmasta Prinsessajuttu-blogista. 

8 kommenttia:

 1. Söpöjä, söpöjä, niin söpöjä ovat! Ihan varmasti tykkää niistä!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania! Kyllä kelpaisi olla mökkiläisenä teidän hiekkatien varressa... :-)

  VastaaPoista
 3. Oi, mitkä ihanat karkkivärit :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos teille kaikille ihanille kommentoineille! Vielä ei olla tavoitettu mökkiläisiä, kun ovat mökillä ilmeisesti vain viikonloppuisin... Mutta kyllä nyt uskaltaa tuliaisen viedä kun näitä kommenteja lukee! =)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita tuliaisia. Minäkin ottaisin tuollaisia ilolla vastaan :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!