lauantai 18. tammikuuta 2014

Virkattu reppu






(Eevi sai ihanan punan poskilleen vietettyään tunnin isin kanssa aurinkoisessa pakkassäässä, kuva tosin korostaa tuota punaa hieman liikaa, eikä todellisuudessa ole noin hurjan näköinen.. :)


Muutama päivä sitten näin ripaus tunnelmaa-blogissa aivan ihastuttavan virkatun repun joka meidän täytyi myös heti saada, sillä ollaanhan aloitettu kerhoilukin tuossa vuoden lopussa ja varsinainen kerhoreppu vielä uupui. 

Kaksi iltaa ja reppu tuli valmiiksi ja enpä voisi olla tyytyväisempi, se on juuri täydellinen ensireppu 1,5-vuotiaallemme! Reppuun sujahtaa sopivasti tossut ja pienet eväät kerhoa varten ja näen sille kyllä käyttöä tulevana kesänäkin eväsretkillä! 

Ylimmissä kuvissa repusta kurkistaa Eeville vauvasta asti tärkeäksi muodostunut "tutu" -  joksi hän itse tätä pupua kutsuu. Tutu tosin ei pääse mukaan kerhoon eikä muuallekaan kodin ulkopuolelle. Se on  rakas ja tärkeä unikaveri joka nyt päivän leikeissä viihtyy mukana uudessa repussa! :)

Kiitos vielä Heidille ihanasta ideasta ja toteutuksesta! 

Aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille!♥

26 kommenttia:

  1. Kaunis reppu ja ihana pieni punaposki.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana! Ja suloinen malli. :) Ihailin samaisessa blogissa sitä reppua, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  3. Reppu on kyllä ihana, vaaleanpunaisenakin tosi kaunis! Samanlaisen olen ajatellut myös tehdä, kunhan ehdin.
    Heidillä on ihania ideoita:)

    VastaaPoista
  4. Onpas ihana reppu! Pitänee itsekin tehdä tällainen, on muutama kerä Novitan Hankoa odotelleet jo jonkin aikaa sopivaa käyttökohdetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reppu valmistui viikonlopun aikana, kuvia blogissani: http://drawemen.blogspot.fi/2014/01/virkattu-reppu.html

      Poista
  5. Minäkin sitä samaa reppua aivan hiljattain ihastelin :) Tämä reppu on kyllä ihan täydellinen! Hurjan söpö!

    VastaaPoista
  6. Suloinen reppu! Oikea pikkutyttöjen unelma.

    VastaaPoista
  7. todella söötti reppu. ja suloiset pakkasen puremat posket neidillä :) kivaa viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
  8. Ihana reppu ja pikkuinen neiti on valloittava punaposkineen. <3

    VastaaPoista
  9. Suloinen reppu ja repun omistaja!

    VastaaPoista
  10. Ihastuin myös tähän kyseiseen reppuun kun näin sen kyseisessä blogissa. Ihana on myös tämä sinun versiosi!

    VastaaPoista
  11. Heidin tekemää reppua myös ihailin ja kaunis on teidänkin suloisen tyttösen reppu! :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikki ihanat kommenteistanne niin reppua kuin repun kantajaakin kohtaan! :) Huippua aina saada näitä kivoja kommentteja luettavaksi!

    VastaaPoista
  13. Siis tiiäkkö just löysin sun blogin puhelimesta! Siirryin koneelle, ja ihanaa ensimmäiset kommentit mun blogissa! ;) Vitsi ku en osaa muokata sen ulkoasua tai muutenka tehä muutaku lisätä just ja just tekstiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan itsekin kamppailleeni pitkään alun kanssa kun kaikki on uutta, mutta kyllä se siitä, hiljalleen hioutuu pala palalta kun oppii käyttämään tätä bloggeria paremmin. Voin joskus vähän yrittää neuvoakin kun nähdään! :)

      Poista
  14. Voi että kun tuli repusta suloinen tuossakin värityksessä! Minulla on suunnitteilla kerätä "lukijoiden käsitöitä" postausta, jutuista jotka ovat saaneet inspiksen tai ohjeen mun blogista. Sinne tulisi halutessaan linkki tänne, jos haluat osallistua laita mulle kuva ripaustunnelmaa@gmail.com :)

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanan repun olet tehnyt. Itsekin Heidin reppua ihastelin ja mietin pitäisikö tehdä. Sinä olit nopea :) Todella kauniit värit ja kaunis neiti kuvissa!

    VastaaPoista
  16. Hieno reppu! Heti kevään ekalle eväsretkelle mukaan! Sattui silmiin tällainen haaste: http://pienilankarulla.blogspot.fi/2014/03/toukkapussihaaste.html?m=1
    Voisi olla sinulle sopiva juttu?

    VastaaPoista
  17. Miten tähän on tehty pohja. Kävin jo noi kuvalliset ohjeet kattomassa mutta mulle ei oikein selvinnyt. Aloitetaan ketjusilmukoilla ja jatketaan kiinteillä? Ja mites reuna nousee? Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti yhtään muista enää silmukkamääriä tai tarkkaa ohjetta miten pohjan tein, mutta aloitus ketjusilmukoilla jonka jälkeen lähdetään kiertämään tätä ketjua kiinteillä silmukoilla aina joka kulmassa eli molemmissa päädyissä 2kertaa (tai kerran, kokeilemalla varmaan selviää miten tulee paras lopputulos) tehdään aina lisäykset (2ks samaan silmukkaan) niin kauan kunnes pohjan koko on sopiva (3-5lisäyskerrosta riittänee hyvin) ja lisäysten jälkeen jatkat vaan kiinteillä silmukoilla ympäri tekemättä lisäyksiä jolloin reppu alkaa kasvamaan kokoa ylöspäin 😊 toivottavasti tästä oli jotain hyötyä ja onnistut repun teossa!☺️

      Poista
  18. Hei! Minkä kokoinen virkkaamasi reppu on? Leveys ja korkeus noin suunnilleen, entäs hihnojen pituus? :) Olen virkkaamassa tuollaista reppua lahjaksi eikä minulla ole ketään kelle sitä sovittaa etukäteen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heippa!

      Reppu on n.15cm leveä ja 15cm korkea, about 6cm syvä. Hihnat tein ihan summamutikassa, mutta sanoisin, että n, 30-35cm pitkä hihna on hyvä :)

      Poista
  19. Hi :)
    It's really cute :))
    Can you send me a pattern please? :)

    VastaaPoista
  20. Hi :)
    It's so cute :))
    Can you please send me a pattern? :)
    Thanks :))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!