torstai 14. helmikuuta 2013

Pelicans - done

 *Syvä huokaus*

Valmistuihan ne sieltä, vaikka kymmenennen purkutuomion jälkeen meinasi jo iskeä epätoivo. Olisin kyllä jättänyt leikin sikseen, jos ei kyseessä olisi erikseen tilatut ja toivotut sukat. Mikähän niistäkin tekee aina niin haasteellisia? Jos päätän omine päine tehdä jollekin sukat, ne luonnistuvat tuosta vaan, mutta heti kun joku pyytää jonkun tietynlaiset, kuvioiset tai väriset niin heti ongelmat nostavat päätään. Kai se on paine onnistua hyvin. Tai sitten jokin muu, mutta minua se riivaa ainakin oikein toden teolla.

Eipä näissäkään sukissa muuta työtä ollut, kuin lähinnä tekstien suunnittelu ja kuvitelma siitä, miltä ne näyttävät sukassa. Ja toiveena kun oli vielä "löysähköt" sukat, niin ensimmäisen kohdalla en tajunnut tehdä tuota resoria tuohon nilkan ja kantapään väliin, joten sukka näytti sangen koomiselta sen jalkaan kiskaistuani. Eli purkuun siihen asti ja uudella yrityksellä eteenpäin. Ja tottakai olin onnistunut toiseen sukkaan tekemään muutaman virheen noiden tekstienkin kohtaan, joten täytyi taas purkaa ja korjata.

Onneksi sinnikyys useimmiten palkitaan ja nämäkin onnistuivat sitten lopulta. Kyllä siinä taas helpotusta tunsin kerrakseen, kun höyryttelin sukkia kuisiinsa. Kyllä niistä nyt sanoma selväksi tulee ja kaikki tilaajan toiveetkin on siihen nyt sisällytetty, eli niiltä osin onnistuin :)

Sukkien kärjissä komeilee siis vielä tekstit Justin Hodgman, mikä ei käy kuvista järin hyvin selville kun kiertävät koko jalkapohjan ympäri. Ja näissäkin tosiaan lankoina toimi tutut ja turvalliset 7-Veljestä ja kaiken kaikkiaan lankaa kului näihin 111g. Sopivat jämäkerät jäi osista värejä jäljelle.6 kommenttia:

 1. Huh! Tilausneuleiden kanssa minullekin käy aina näin! Mutta fiilis on todella ihana, kun vihdoin saa ne kuvattua ja annettua! Voit olla todella tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä jännä juttu! Mutta tosiaan kuten sanoit, niin fiilis on sitäkin parempi kun ne vihdoin valmistuvat ja pääsevät uudelle omistajalle.

   Poista
 2. Ja nämä on niin ihanat ja "oikeat". Ihan huippua ! Kiitos Mari vielä....ja apua sulla tuli "stressi" näitten kanssa :/. Tyttö on enemmän kuin tyytväinen. Ja nämä valmistu todella äkkiä. Olet todella todella lahjakas kutoja :)

  T: Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressi ja stressi, se vaan on joku ikuinen piina mikä minua seuraa tilaustöiden kanssa.. Mutta ilo niitä oli kutoa ja kudon mielelläni muutakin jos vain tarve tulee! Tiedät kyllä kenelle hihkaista jos alkaa jalkoja tai käsiä paleltamaan! ;)

   Poista
 3. Mikä sävy tuo sininen sulla näissä sukissa on? Jos on 7 veljestä ni ois kiva tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on 7 veljestä turkoosi jota olen näihin käyttänyt :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!