maanantai 11. helmikuuta 2013

Projektiahdistus

Voi mahoton. Nyt seuraa tylsääkin tylsempi kirjoitus, mutta pakko se on silti kirjoittaa. Nimittäin ahdistus.. Kun on niiiin monta käsityötä kesken, niin monta käsityötä suunnitteilla ja niin paljon mitä PITÄISI todella saada valmiiksi lähiaikoina. Urgh. Ei siitä ole edes pitkä aika kun olin sorteerannut kaikki keskeneräiset valmiiksi ja etenin työ kerrallaan, mutta nyt on taas pakka levällään. Niin päässä kuin kotonakin. Ja jotta se menisi entistäkin enempi sekaisin, kävin tänään Alestalolta ostamassa ison läjän (n.3kg) vaaleanpunaista matonkudetta. Siitä ajattelin virkata lapselleni lelujen säilytystä varten hempoisen korin! Ja siis sen työn kimppuun on käytävä juuri nyt, ei tässä sekamelskassa enää pieni väliprojekti haittaa mittään. :)

No mutta, olen minä jotain saanut tänään järjestykseenkin. Nimittäin kerin kaikki isossa säkissä olleet vanhat matonkuteeni sieviksi (suuriksi) palleroiksi. Huhhuh sitä hommaa ja niitä kerien määrää. Mutta ovatpahan nyt kivasti valmiina käyttöön. Jokaiselle ehdin keriessä miettiä käyttötarkoitustakin.. Koreja, matto, rairuohokoreja, patalappuja ja voi ties mitä.

Mitään kuvia en kehdannut tänään napsia kun huusholli oli totaalisen sekaisin levällään olevista töistä ja matonkuteista. Yksi tätä hetkeä kuvaava kuva löytyi arkistoista kuitenkin. Tämä sai mieleni taas hetkeksi rauhoittumaan ja keskittymään oleelliseen. Ei se niin justiinsa ole, että niitä projekteja on useampi aluillaan. Sieltä ne jokainen kuitenkin rakkaudella valmistuu, jahka valmistuu :)

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!