maanantai 18. helmikuuta 2013

Yösukat

Nämä sukat tuli kudottua täysin sponttaanisti, pelkän kuvan nähtyäni. Sain viikonloppuna ihanan Tine Solheimin kirjan Leikkiä langoilla, jota selaillessani törmäsin näihin hurmaavaakin hurmaavempiin "yösukkiin". Ja nehän oli saatava samoin tein puikoille ja uunista ulos! Sieltä ne kahdessa päivässä valmistuivatkin, olisivat valmistunut nopsempaakin jos olisi ollut aikaa, malli oli nimittäin melko simppeli ja sukat olivat nopea kutoa. Näin jälkeenpäin tekisin vain yhden korjauksen, mikä omissa sukissani ei selvästikään istu yhtä hyvin kuin kirjan kuvassa, nimittäin nuo varressa olevat hapsut. Omani ovat jostain syystä huomattavasti pidemmät, vaikka langankin piti olla saman paksuista, vaikkei kirjassa mainittua ollutkaan. Jotenka, nämä minun hapsuni roikkuvat sillä lailla hauskan hassusti alaspäin kun ovat jalassa, tuon kirjan jalassa olevat hapsut näyttävät paljon jykevämmiltä... Noo, mutta yösukkina tosiaan menevät vallan mainiosti :) Ja mikä oli myös hurmaavaa, on tuo silkkinauha joka sukkiin tuli! Aivan ihana! Lankana näissä toimi pehmoinen Maija.

Kyllä minun varmaan täytyy toisetkin tämmöiset kutoa, hieman ohjeen rimpsua muokaten. Vaikka nuo valkoiset seuraavaksi.. Sukat olisivat kyllä ehdottomasti ansainneet tulla kuvatuiksi päivänvalossa, mutta hätähousu kun olen, niin en malttanut odottaa huomiseen..

Ja mä en sitten kanssa ymmärrä, että miksi tuo toinen kuva pomppii tuolla sivussa, vaikka tässä muokkaus tilassa se on nätisti keskellä.. Ohhoh.. Noh, sen kuitekin pitäisi olla tuossa keskellä kuten muidenkin :)
4 kommenttia:

 1. Ihanan romanttiset yösukat, sopis prinsessallekin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat, tulee Helinä -keijun mekko tuosta varresta mieleen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan nyt kun mainitsit! Ovat vähän semmoiset "satusukat" :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!