keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lomapäivä Vanhassa Porvoossa




































Eilen tehtiin oman perheen, siskojeni sekä äitini kanssa päivän retki Vanhaan Porvooseen. Tästäkin voisi sanoa tulleen jo traditio meille, sillä meillä on siellä tärkeä päämäärä; nimittäin Brunbergin karkkitehdas, joka sijaitsee ihan keskustan lähettyvillä. Siellä erityiseksi herkuksi meille on muodostunut Vadelmatryffeli mikä on ehkä parasta suklaata mitä olen koskaan syönyt! Suosittelen<3 Tämä tietysti sattuu olemaan myös se ainokainen herkku, mitä ei vielä esim. Prismoissa myydä, vaikka siellä muita Brungergin karkkeja jo onkin valikoimissa. Toisaalta hyvä niin, sillä itselle nämä on sellaista herkkua mikä ei kauaa kaapeissa/kaupanhyllyillä säily..;)

Tällä kertaa ei ajettu tehtaalta suoraan kotiin vaan käytiin myös kiertelemässä kaupunkia ja nauttimassa kauniista maisemista vanhan ajan hengessä. Voi taivas, mitä ihania pikku putiikkeja tuo vanha kaupunki onkaan täynnä! <3 Ihania romanttisia sisustusliikkeitä aivan vieritysten! Siskon kanssa taidettiin kiertää niistä jokainen ja löytyihän sieltä mitä ihanimpia pikku juttuja, kuten nuo kuvissa näkyvät taulut teksteillä, vessaan söpö wc-paperipussukka ja pikkuneidille uusi mekko synttäreitä silmällä pitäen. :)

Ajomatkan käytin tietysti taas hyväkseni ja neuloin Novitan bambu-langasta 3,5mm puikoilla tiskirätin pidennetyllä helmineuleella. Reunoille virkkasin piparkakkureunuksen.

Huhhuh, mikä kuvapläjäys tästä postauksesta tulikaan, koittakaahan kestää! :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Ja kiva nähdä sinutkin kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Vanha Porvoo on kyllä ihana paikka. Ihania ostoksiakin olet tehnyt! :-)

    VastaaPoista
  3. Aina ihana nähdä oma kotikaupunki "ulkopuolisen" silmin! ;-) Mutta kieltämättä kyllä itsellekin tulee turistiolo vanhassa kaupungissa... kai kävit myös teeteeShopissa?
    Ja vadelmatryffeli munkin lemppari!

    Ja nyt blogisi kimppuun, lupaavalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele turistioloasi vanhassa kaupungissa yhtään, niin paljon siellä jo pelkästään ulkomaalaisiakin käveli kameran kanssa vastaan =)

      Ja kävin tottakai teeteeShopissa, olin vain aivan hämilläni niistä hinnoista, esim.Novitan 7Veljestä-lankaa myytiin puolet kalliimmalla kuin tavallisessa ruokakaupassa! :D Ajeltiin samalla reissulla Helsingin Lankamaailmaan ja todettiin sama, sielläkin langat vajaa puolet halvempia kuin mitä teetee:ssä oli.. Mutta ymmärtäähän sen, turisti hinnat..!?

      Kiva kun tulit käymään, toivottavasti viihdyit ja tervetuloa uudelleen! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!