sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Blogin uudet tuuletKuten otsikkokin jo vihjaa olen päättänyt pitkän harkinnan jälkeen muuttaa hieman blogini suuntaa tai osuvammin sanottuna laajentaa kuvakulmaa. Hyvin olen viihtynyt käsityöpainotteisessa blogissani ja Villaa Sukissa-nimenä muodostui jo osaksi identiteettiäni ja on sitä yhä. Jo kauan on mielessäni kuitenkin muhinut ajatus lisätä blogiini enemmänkin palasia elämästäni ja päivittäin olen huomannut ajattelevani "että hei, tästä ja tosta olisi kiva kirjoittaa blogiin!", mutta sitten olen aina jättänyt sen ajatuksen tasolle, koska onhan blogini tähän asti ollut lähes täysin käsityöpainotteinen enkä ole halunnut siitä lipsua suuntaan enkä toiseen. Nyt kuitenkin olen rohkaistunut ja tehnyt päätöksen siitä, että blogini tulee saamaan hieman uusia tuulia uusista aihealueista jotka ovat minulle tärkeitä ja ajankohtaisia. 
Lifestyle-blogi kuulostaa korvaani hieman liian "hienolta" enkä osaakaan vielä tarkkaan lokeroida tulevaa minkään yksittäisen sanan taakse, mutta jotain sinnepäin tämä tulee olemaan.. Mitään päiväkirjaa tämä ei myöskään tule muistuttamaan, mutta haluan arkistoida tänne käsitöiden lisäksi ajatuksia ja otoksia sen hetkisestä elämästäni. Tiedän, että siellä ruudun takan on myös sukulaisia ja tuttavia blogiani lukemassa ja osalle heistä tämä tulee olemaan varmasti iloinen uutinen, osaa kun turhankin harvoin pääsee näkemään ja näin ollen tämä toimii kivana tapana kirjoittaa meidän kuulumisista, ainakin jollain tasolla :) Toivottavasti pysytte edelleen hengessä mukana ja tämä ei tule kenellekään suurena pettymyksenä. 

Nyt kun alkupuheet on pidetty vielä muutama sana kuviin liittyen, sillä kuten varmaan lähes koko Suomeen saapunut kesä on taas täällä ja siitä onkin tänään nautittu täysin rinnoin! Nurmikon sadettaja oli kovasti meidän isomman neidin mieleen ja eipä tuo siskonikaan vesileikkejä vauhdin huumassa pelännyt! Kyllä äidin  sydäntä lämmitti, kun näki oman lapsen kirmaamassa nurmikolla ilosta hihkuen, milloin bikinit päällä, milloin nakuna. Samaan aikaan pääsee kivasti ajatuksissaan muistelemaan omaa lapsuuttaan ja sitä, miten tuota samanlaista sadettajaa oli silloinkin niin hurjan hauska juosta karkuun ja yrittää loikkia vesisuihkun yli "kastumatta"... 

Ylimmät kuvat sen sijaan eivät juuri esittelyjä kaipaakaan sillä lienee sanomattakin selvää, että meillä on opittu uusia ilmeitä ja siinä sivussa on melkoisen hauskaakin ollut, niin kuvaajalla kuin kuvattavallakin! ;)

Annetaanpa nyt auringon helliä meitä pitkien sadekausien päätteeksi ja pidetäänhän toisistamme huolta!

Niin ja virallisesti nyt sitten, tervetuloa Marin luokse!

with love, Mari

15 kommenttia:

 1. Ihanan uusi ja hempeä yläbanneri. Mukana pysytään ja kiva seurata mitä teille kuuluu :-) Minäkin olen vähän lipsunut koiranpennun tulon myötä kuvailemaan myös sitä ja puutarhaamme - jää tavallaan muistoksi itselleenkin. Pitäisi kehitellä jonkinlainen kauppa omille käsitöille, jotta ne paremmin olisivat tilattavissakin. Onko sinulle syntynyt siihen itselläsi ideoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta, mukavaa, että pysyt remmissä edelleen! Loppujen lopuksi aika harva blogin pitäjä pitää aiheitaan niin suppeina, etteikö sinne hieman elämästäkin pääsisi mukaan livahtamaan ja toki se tekee blogeista myös omalla tavallaan mukavempiakin lukea, kun ne muuttuvat hieman henkilökohtaisemmiksi ja ikään kuin tutummiksi :)

   Ja kyllä, ehdottomasti olen jo vuosia tuota "kauppaa" miettinyt, mutta en ole sitten koskaan ryhtynyt tuumasta toimeen.. Ihan jo toiminimen perustaminen on tuntunut mukamas haasteelliselta, minkä vuoksi homma on aina unohtunut. Tietysti olisi mahtavaa liittyä useamman käsityötekijän kanssa kimppaan ja aloittaa yhdessä, kuin että yksin yrittää.. En osaa sanoa. Eikös sinulla jo ole käsitöitä jossain liikkeessä myynnissä? Teetkö töitäsi toiminimellä?

   Poista
  2. Heippa, kyllä perustin toiminimen tasan vuosi sitten sitä vähintään pari vuotta ensin jahkailtuani. Ei siitä tosin minulle mitään hyötyä ole ollut, mutta eipähän kukaan pääse sanomaan, että olen mukana ns harmaassa taloudessa, enkä maksa veroja. Ois tosi kiva perustaa jonkinlainen kimppaverkkokauppa...

   Poista
  3. Juu se on itselläkin ollut mielessä, tuo toiminimen perustaminen tosiaan juurikin tuosta syystä.. Eipä tosin vielä niin huimaa tämä toiminta ole, että sillä mitään merkitystä vielä olisi juurikaan ollut, mutta onhan se periaatekysymyskin.. Tuo verkkokauppa voisi olla tosi kätevä, koska se mahdollistaa laajemman asiakaskunnan kuin putiikki jossain kylän kulmassa :) Itsehän olen tosiaan ihan lastenkengissä näissä verkkoasioissa, mutta yhdessä sellainen varmasti voisi toimiakin ja jos saa neuvoja ja vinkkejä joiltain jotka niiden perustamisesta esimerkiksi ymmärtää..

   Poista
 2. Kivaahan se on kun piirit laajenee :) Itsekin aina sillointällöin tykkään bloggailla muistakin jutuista kuin käsitöistä ja sitähän me tehdään mistä itse tykätään, onneks tässä saa itse sanella säännöt :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinnepäin! Meillä alkoikin koko perheen loma, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit, sitähän me tehdään mistä itse tykätään :) Kiitos, ihanan aurinkoista lomaa teidän poppoolle, aloitittepa säiden puolesta loman hyvään aikaan ;)

   Poista
 3. Niin pitää tehdä, kuin tuntuu! Lipsumista ilmassa itse kullakin :) Ihanaa kesän jatkoa, pysyn lukijana vaikka kässäfriikki olenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt onneksi kulkee blogissani edelleen tärkeässä roolissa, joten kiva jos pysyt menossa mukana! :) IHanaa kesän jatkoa sinullekin!

   Poista
 4. Hyvältä vvaikuttaa blogisi uusi suunta! Kiva käydä täällä kurkkimassa, mitä teille kuuluu. Pikkuinenkin on jo niin kovasti kasvanut! Ja hei, eiks se niin oo että blogi saa kasvaa elämän mukana, kirjoittaa sinne sitä mitä sillä hetkellä on ajankohtaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Katsotaan nyt, mitä kaikkea tänne sitten loppujen lopuksi päätyy, mutta hieman jotain lisää käsitöiden joukkoon kuitenkin :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää tämä blogin uusi suunta :)

  VastaaPoista
 6. Hei hyvältä kuulostaa! Mukava seuraila sun muitakin juttuja kuin käsitöitä. :) Itse tein aikanaan ihan saman liikkeen, vaihdoin blogin nimeä yleisemmäksi ja aloin bloggailla kaikesta muustakin käsitöiden ohella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin lukea sun ja monen muun käsityöläisen blogia, joka kuitenkin kirjoittelee muistakin aihealueista, kivoja ideoita ja vinkkejä saa sitä kautta muihinkin elämän osa-alueisiin :)

   Poista
 7. Kiva juttu, varmasti seuraan jatkossakin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!