perjantai 18. heinäkuuta 2014

Puuvillaiset nilkkasukat 
Nyt on korkattu sukkienkin neulominen puuvillalangasta! Itse olen äärimmäisen huono käyttämään villasukkia ja eipä minulta sukkalaatikosta taidakaan kuin yhdet parit löytyä. Paljaalle jalalle en voisi kuvitellakaan sukkia vetäväni kutinan vuoksi ja sukkien päälle ne taas ovat liian ahdistavan lämpimät ja tunkkaiset. Tulee vähän sama fiilis kun menisi tavalliset sukat jalassa nukkumaan, siitä ei vaan tule mitään (te jotka ette pysty nukkumaan sukat jalassa tiedätte varmaan mistä puhun ja te jotka pystytte niin yrittäkää kuvitella..). Nyt kuitenkin rakastuin, nimittäin juuri tähän puuvillan ja lyhyen varren yhdistelmään.

Nämä on rakkaudella minulle itselle kudotut ♥

Mari

15 kommenttia:

 1. Hienot! Ymmärrän sukka-ahdistuksen hyvin, koska mä en myöskään pysty nukkumaan sukat jalassa, hui kauhistus! :D Säilyttääköhän puuvilla muotonsa yhtä hyvin kuin villa ja kestääkö se kulutusta? Kiinnostaisi, jos päivität jossain vaiheessa käyttökokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu kyllä olevan melko yleinen ahdistus, tuo sukat jalassa nukkuminen, mutta silti tunnen pari ihmistä jotka nukkuu villasukatkin jalassa, HUH sanon minä :D Kyllähän tuo puuvilla tietysti hieman enemmän antaa periksi ja niin sanotusti "venähtää" ainakin tuosta resorin kohdalta, muuten sukat ovat pitäneet muotonsa mainiosti! Pesunkin ovat kestäneet hyvin ja sen jälkeen ne onkin hetken taas kivan napakat :) Kulutuksesta en vielä osaa sanoa, mutta nämä on ainakin kudottu sen verran paksusta langasta, että luulisin niiden kestävän ihan hyvin...

   Poista
 2. aivan ihanat!
  Mie taas kuljen kesät talvet villasukat jalassa ja ihan on paljasta ihoa vasten. eihän ne ees kutita :D miekään en pysty nukkumaan sukat jalassa..jotenki outo tapa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SInä kuulut siis niihin jotka tosiaan kulkee kesät talvet villasukissa, itse en vaan moiseen pysty :D Ja kyllä ne minua kutittaa tai voihan se olla että kuvittelenkin vaan.. Jokatapauksessa minulla villasukat on aina vaan puikoilla, ei juuri koskaan omassa jalassa ;)

   Poista
 3. Siis aivan ihanat. Voin kuvitella miten ihanat kesäsukat paljaaseen jalkaan. Tahtoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! :) Kyllä, nämä on oikein miellyttävät jalassa ja kivat terassisukat samalla, aina kun ei jaksa krokseissa taapertaa ;)

   Poista
 4. Onpas nätit :)
  Itse oon sellainen vilukissa että jos on alle +20astetta, niin pitää olla villasukat jalassa muuten ei tarkene, kesälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! :) TOisaalta kyllähän villa hengittää ja monet tykkäävätkin pitää villasukkia juuri sen takia myös kesällä, minä vaan en moiseen pysty ;)

   Poista
 5. Aivan ihanat sukat!! Tämmöiset minäkin tahtoisin! :) Mikä lanka sulla näissä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos paljon! :) Kuule sinähän saat kun otat langan puikoille ja alat neulomaan, helppoa kuin mikä ja ennen kaikkea nopeaa neulottavaa kun tekee lyhyen varren :) Käytin näihin Hjertegarnin ROMA-lankaa, ei ehkä se mukavin lanka neuloa puikoilla, mutta lopputulos palkitsee :)

   Poista
 6. Loistavat ovatkin: Puuvilla onkin raikasta ja viileän pehmoista.

  VastaaPoista
 7. Osuvasti sanottu Zelda! Raikasta ja viileän pehmoista tosiaan :)

  VastaaPoista
 8. Paljonko on silmukoita näissä ja mikä jalankoko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih nyt en valitettavasti yhtään muista silmukkamääriä :(

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!