tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesäpäivän kuvapläjäys...


... koittakaa kestää!

Kamera on heilunut tänään taas kaulalla ja tässä lopputulos, liikaa kuvia eikä mitään osaa jättää pois (trust me, kyllä niistä silti jäi paljon poiskin!) 

Ollaan puhalleltu saippuakuplia, löllötelty terassilla, isäntä on vahannut sarjatyönä autoja ja voi että kyllä nyt taas kelpaa ajella! Niin se vain on minunkin ajatusmaailma muuttunut tämän tarkkasilmäisen isännän myötä mitä autojen pesuun tulee. Ei nimittäin mielellään tämä neiti aja enää autopesulaan sen jälkeen kun sain sormissani tuntea mitä se tekee auton maalipinnalle (oli karhea kuin santapaperi) versus maalipinta joka on vahattu ja käsin pesty. Tosin taisin aistia tänään isännän äänestä pientä ärtymystä tuota monen tunnin vahausprosessia kohtaan, 150€ ei kuulemma kuulosta enää ollenkaan kohtuuttomalta hinnalta auton vauhauksesta liikkeessä... No, onneksi noita nyt ei päivittäin tarvitse kiillotella vaan aina kun inspis iskee ;) 

Niin ja onhan tänään yksi polvenmittainen sukkakin valmistunut, nyt toisen mokoman kimppuun niin saa nekin valmiiksi. Siispä suuntaan isännän viekkuun kolistelemaan puikkojeni kanssa, siellä kuuluukin jalkapallopelit olevan taas käynnissä...

tiistaiterkuin,

Mari


1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!