keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Raitasukat

Tämän vuoden ensimmäiset raitasukat tulee tässä. Silloin ajatuksena oli kutoa näitä enemmänkin eri väreissä, esimerkiksi tummansinisin ja keltaisin raidoin, vähän niinkuin merellistä tunnelmaa hakien, mutta muut tilaukset puskivat päälle ja ne jäivät ajatuksen tasolle. Nyt taas puikoilla kolisee jotain ihan muuta, jotain mitä en ole ennen tehnyt, nimittäin puuvillalangasta nilkkasukkia... Niin ja onhan tuossa parit muutkin sukat jonossa tänne, toiset jotka sain eilen valmiiksi ja toiset jotka odottavat sitä saapuvaa lankatilausta jotta saadaan sukan kärkikin valmiiksi. :) 

Vaikka ristiäisvalmistelut puskevat päälle on aina silloin tällöin napattava puikot käteen ja annettava stressin häljetä, käsityöt kun ovat stressin lieventämistä parhaimmillaan! 

Mari


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. TOsiaan, näistä tulee mariannet mieleen nyt kun sanoit :D

   Poista
 2. Ihanan raikkaan väriset sukat! Kiva, kun olet päättänyt postailla enemmän muistakin aiheista, kuin käsitöistä, vaikka käsityöt ovat toki minustakin yksi maailman parhaista jutuista. Ja virkkuu tai kudin kädessä tosiaan pääsee kaikista parhaiten stressistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin jutut käsitöiden lisäksi ovat tervetulleita! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Lankoja valitessa epäilin, tulisiko näistä liian "jouluiset", mutta se pelko osoittautui onneksi täysin turhaksi :)

   Poista
 4. Miten saat raidoista noin tasaiset? Kyselee aloittelija :) Itellä kun jää selkeästi värien vaihtumiskohtiin näkyviin kerroksen vaihtuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tässä taannoin hyvän vinkin juurikin tuohon ongelmaan. Kun vaihdat väriä, neulo ensin yksi kerros uudella värillä normaalisti ja ensimmäisen kerroksen jälkeen nosta edellisen kerroksen (siis sitä edellistä väriä oleva kerros) ensimmäinen silmukka uudelleen puikolle ja neulo nyt nämä kaksi ensimmäistä silmukkaa yhteen ja tämän jälkeen jatka taas ihan normaalisti. Näin värien vaihtumiskohdasta tulee siisti eikä jää mitään reikiä :)

   Poista
 5. Onpas pirtsakat sukat.

  Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaat! Täydelliset kesäsukat! :)

  VastaaPoista
 7. Rousk rousk, miten herkullista polkaa! Tahtoo niin samanlaiset <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!