maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ristiäiset





















Meillä vietettiin eilen meidän toisen tyttären ristiäisiä. Aurinkoinen ja ennen kaikkea lämmin sää suosi juhlapäiväämme ja olihan tuo päivä kaikin puolin muutenkin taas ikimuistoinen. Pienokainen sai nimekseen Emilia Joanna Aleksandra ja hän tuntuu olevan tyytyväinen nimeensä. Koko kastetilaisuuden ajan hän päätti ottaa nokosia pieniä silmän raotuksia lukuunottamatta.
Meillä oli myös ihana pappi, sama joka on kastanut niin Eevin kuin myös avomieheni Jannenkin. Kummasti äitikin rauhoittuu tuon härdellin keskellä kun on rauhallinen ja turvaa välittävä pappi. On jotenkin ihailtavaa kun vanhemmista ihmisistä välittyy elämänkokemus ja sen tuoma rauhallisuus, kun ei ole kiire minnekään ja kaikki turha panikointi on jo jätetty nuoremmille. Toivottavasti minustakin tulee joskus samanlainen leppoisa mummeli (vaikka meidän pappimme mies olikin :)
Juhlien tarjoilut olin tällä kertaa päättänyt tehdä kokonaan itse ja taisin niissä jopa onnistuakin. Teinpä elämäni ensimmäisen voileipäkakunkin ja taisin saada luvan tehdä niitä juhliin jatkossakin. Erityisesti jo viime kesänä Eevin syntymäpäivilläkin tarjolla ollut savulohirulla (josta ei muuten tullut napattua kuvaa, mutta Eevin syntymäpäiviltä se löytyy myös, klik) oli jälleen menestys ja jospa nyt viimein ottaisin opiskeni ja seuraaviin juhliin teen niitä kaksin kappalein, se on nimittäin molempina kertoina loppunut "kesken" tai ainakin syöty loppuun vieraiden toimesta :) Ohjeen olen katsonut suoraan Hellapoliisin sivuilta, klik
Edellämainittujen lisäksi tarjolla oli suolaisena omatekemiä karjalanpiirakoita ja munavoita, makeina täytekakku, brita-torttu (joka sekin hellapoliisin sivuilta,klik) kaksinkertaisella ohjeella sekä tiikerikakku. 
Illalla availtiin yhdessä Jannen ja Eevin kanssa lahjoja ja ihasteltiin mitä kaikkea kaunista ja ihanaa vauvelimme saikaan lahjaksi. Ihania lahjoja ihanilta ihmisiltä, kiitos ♥

Ihanaa, että pikkuisemme sai nimen ja että tätä juhlaa oli kanssamme juhlistamassa kaikki meille rakkaimmat ihmiset. Yhteenkuuluvuuden tunne tämän kaltaisissa juhlissa on sanoinkuvailematon ja ilmassa tuntuu olevan ripaus taikaa. Sen vaan sanon, että ne olivat puhtaasti onnen kyyneleitä, mitkä tilaisuuden aikana silmiini pulpahtivat♥

Juhlahumu ei tältä kesältä ole suinkaan vielä ohi, sillä isompi neiti täyttää pian 2-vuotta ja tämä mammahan aloittaa juhlien järjestelyt tai ainakin suunnittelut jo hyvissä ajoin ;)

15 kommenttia:

  1. Huh, miten ihanan näköistä! Upeat tarjottavat ja syötävän suloinen pikkuinen <3

    Onnea kauniista nimestä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Kyllä siinä piti hetki huokaista kun sain viimeisenkin salaatinlehden paikoilleen koristeluissa, mutta on se kaikki aherrus sen arvoista<3

      Poista
  2. Onnittelut ihanasta päivästä :)
    Kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuollaisen päivän jälkeen on aina hetken ihan höntti olo kun se päivä on loppujen lopuski niin nopeasti ohi vaikka sitä on odottanut ja valmistellut viikkoja etukäteen.. En vaan voi kuvitella mitä se olisi häiden jälkeen... :D

      Poista
  3. Ihana ihana nimi lapsella. Monia armorikkaita vuosia teidän koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos ihana! :) TOivottavasti vuosia yhdessä on vielä monia kymmeniä kokonaisuudessaan :)

      Poista
  4. Onnea pienelle! Kaunis nimi kauniilla tytöllä <3 Ihania herkkuja olet tehnyt, kakku on todella kaunis ja voileipäkakkukin on niin herkun näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira hirmuisesti kommentista! <3 Käsillä on joskus mukava näperrellä muutakin kuin käsitöitä langanparissa, se ehkä näkyy tällä kertaa kakkujen koristeluissa... ;)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Kauniin nimen kaunis pikkuinen sai! Ja tarjoilutkin ovat mitä mahtavimmat, nam! :)

    VastaaPoista
  7. Oi mitä ihania herkkuja! Niin ihanat koristeet ja kaunis äiti! Ja ihana pikkuneiti! Paljon onnea pikkuiselle nimestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua Nelli, kiitos! <3 Äidillä tuli niin kiire ennen papin tuloa että jäi hiuksetkin kihartamatta, mutta eipä tuo onneksi menoa haitannut :D

      Poista
  8. Onnittelut. Täytekakku on kaunis, näkee miten paljon vaivaa olet nähnyt sen eteen. Kaikki muukin näyttää herkulliselta. Olet taitava kaikessa käsillä tekemisessä.

    VastaaPoista
  9. Ihanan näköiset juhlat! Täytekakku on ihan mielettömän upea, ja muutkin tarjottavat vie kielen mennessään näin ruudun kauttakin, niin herkullisen näköisiä kaikki. Tyttökin sai aivan ihanan nimen, ja näyttää niin suloiselta. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!