keskiviikko 6. elokuuta 2014

2-v kutsut

Ens alkuun sanon, että mua on alkanut todella ärsyttämään taaaaaas tämä pirun blogger! Kaikki kuvat mitä tänne lataan on aina ihan väärän sävyisiä ja tuhannesti tummempia kuin mitä ne mun koneella on. Nämäkin korttikuvat on nyt ihan kamalat, koska nää on ihan väärän sävyiset täällä.. ärgh!

Jokatapauksessa postiin lähti maanantaina meidän tulevan kaksivuotiaan juhliin kutsukortit ja ne näyttivät tällä kertaa tältä. Olipas kuulkaas orpoa askarella ilman miestäni joka yleensä hoitaa liimaamiset ja leikkaamiset! Onneksi joulukortit päästään taas askartelemaan seuraavaksi yhdessä, tshih ;) ♥

Olen ilmeisen vanhanaikainen mitä näihin korttien lähettelyyn tulee. En voisi kuuna päivänä kuvitella kutsuvani vieraita juhliimme tekstiviestillä tai lähettäväni joulutervehdyksiä puhelimella.. Aina näitä kortteja postitellessa muistelen sitä aikaa kun itselläni oli yli 30 kirjeenvaihtokaveria ja kirjeitä laitettiin postiin päivittäin useampi kappale, samoin niitä tuli päivässä aina vähintään yksi! Siinä sai kyllä kynän antaa sauhuta ja kirjepaperia kului, voi kuulkaa sitä kului. Mulla oli tuohon aikaan tuhansia eri kirjepapereita ja siinä missä nyt kerään lankoja silloin keräsin kirjepapereita. Minusta oli ihana lähettää samalle ihmiselle aina eri paperiin kirjoitettu kirje. Noita kirjepapereita löytyy lapsuudenkodin arkistoista edelleen, sadoittain... :) 

Täytyy kyllä ottaa itseään niskasta kiinni ja palata joskus taas kynän ja paperin ääreen. Kirjoittaa kirje vaikka kummilapsille silläkin uhalla, että he pitävät minua sen jälkeen todella vanhanaikaisena ja nykyajasta jälkeenjääneenä... Uskallan silti väittää, että itsekirjoitettu kirje postilaatikossa saa aina hyvälle tuulelle! :)

Mari

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!