keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lilat palmikkosukat

Novitan sukkalehti toimi jälleen inspiraation lähteenä ja puikoilta valmistui seuraavat sukat. Tuo tummanlila lanka ei ole se helpoin mahdollinen kuvattava, mutta kyllähän te tuon seitsemän veljestä lilan tiedätte ilman selityksiäkin :) 

Eilen illalla tartuin Molla Millsin Virkkuri-kirjaan ja kaivoin matonkuteet esiin, virkkasin korille pohjan ja jälleen totesin neljännellä kierroksella, että ei olisi moiseen pitänyt ryhtyä.. Sellaista urheilua tuo matonkuteiden virkkaaminen tuppaa olemaan. 

Onneksi mieheni ei ole taas näkemässä tätä urheilusuoritusta sillä virkkuukoukun natina, vierustoverin silmäkulmia hipova kyynärpää ja kitkasta aiheutuvat kipinät olisivat herättäneet hänessä taas suuren luokan ihmetystä tätä eriskummallista harrastustani kohtaan :)

Mari


6 kommenttia:

 1. En tiiä tulleeko näitä kommentteja nyt monta, mutta jostain syystä en saa niitä latautumaan. Uus yritys vielä. Löysin blogisi tässä jokin aika sitte ja tykästyin tyyliisi. Teet kauniita sukkia ja muita käsitöitä. Sain kivoja ideoita, kunpa vain löytäisin aikaa niitten tekemiseenkin.

  Nuo sukat on kauniit ja tuo väri aivan upea, t. yks violettiin villiintynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut kuin yksi kommentti! :)

   Ihanaa että löysit blogiini ja vielä ihanempaa on, että löysit jotain mieleistä! Mukavaa, että työni ovat olleet ideoita herättäviä! Ei muuta kuin lämmöllä toivotan mukaan joukkoon! <3

   Kiitos, tuo lila on kyllä vastustamaton ! :)

   Poista
 2. Kauniit! Ja ihana ihana lila väri. Tuo virkkuri kirja on kyllä vaarallinen, se aiheuttaa hirveän tarpeen virkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Sanos muuta, kirja on kyllä mukaansa tempaava ja heti on pakko päästä virkkailemaan uusia juttuja sitä selaillessa :)

   Poista
 3. Ompa todella kauniit sukat. Tuo reikäommel on tosi ihanaa. Ihan hassu sattuma, sillä just eilen nukkumaan mennessä selailin tuota Novitan sukkalehteä.... ihania malleja lehti täynnä. terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riitta jälleen!<3

   Pitsikuviot ja palmikot ovat kyllä kaunis yhdistelmä, ei liian herkkä eikä liian raskas kombo :)

   Ja Novitan sukkalehti on kyllä ihana, eipä siellä juurikaan sellaisia sukkia ole mitä ei tekisi mieli kutoa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!