maanantai 4. elokuuta 2014

Esittelyssä meidän makuuhuoneTässäpä teille pieni kurkistus meidän makuuhuoneeseen. Tosiaan en edes jaksa muistaa, mitä kaikkea täälläkin on ehtinyt kahdessa vuodessa muuttua, mutta sen takaan, että järjestyksiä on vaihdeltu täälläkin ihan tuon tuosta ja kaikki mahdolliset variaatiot on kokeiltu kunnes saan taas uuden idean... Onneksi mieheni on yleensä melko suotuisa näitä minun huonekalujen pyörittelyjä kohtaan ja useimmiten on itsekin tyytyväinen muutoksiin, pus vaan sinne ruudun toiselle puolen... :))

Alkuperäissä pohjapiirrustuksessa tässä kohtaa taloa oli kaksi makuuhuonetta joista toinen oli ihan säälittävän pieni ja koska tiesin heti, ettei me tehdä sellaisella pienellä kopilla mitään, tehdään niistä mieluummin yksi iso makuuhuone meille. Sellainen tehtiin ja onneksi tehtiin, nyt tämä 16,5m2 huone ei tunnu edes suurelta, vaan saisi pikemmin olla vieläkin isompi, nälkä kasvaa syödessä eiks niin...?

Toiseksi alin kuva on otettu juuri tänne muutettuamme ja kuviakin katselemalla ehkä huomaatte, että paljon on tässä välissä muuttunut :D Sain keväällä miehen taivuteltua tuon tapetin poistamiseen ja tilalle maalattiin vaaleanharmaa/hopea Tikkurilan (en taas kuollaksenikaan muista mikä) maali joka sudittiin sikin sokin leveällä pensselillä, itseasiassa tässä tapauksessa mies taisi sutia sen telalla sikin sokin... Huone raikastui kummasti tuosta muutoksesta ja tietysti koska yksi asia johtaa aina toiseen halusin laittaa myös sängyn kiertoon ja hankkia uuden leveämmän ja kunnon patjoilla varustetun jenkkisängyn.

Heti tuon muutoksen jälkeen makkarissa oli nuo alimmassa kuvassa näkyvät lipastot tuossa ikkunan alla, mutta uuden tulokkaan huonetta valmistellessa tietokone sai siirtyä meidän huoneeseen ja nuo lipastot saivat uuden paikan pikkuisen makkarista. Sisustuksellisista syistä pitäisin ehdottomasti meiluummin nuo lipastot täällä, mutta jostain on tingittävä kun huoneet loppuvat kesken eikä meillä siis enää ole ns."ylimääräistä" huonetta minne tämän olisi voinut sysätä... Hetki jo pohdittiin josko olisi pöytäkone vaihdettu läppäriin, mutta en ollut vielä valmis tinkimään pöytäkoneen mukavuuksista ja näin ollen tällä kokoonpanolla mennään :)

Makkarin oven takana oleva seinä on kokonaan vaatekaappia liukuovien takana (joka sekin on uhkaavasti alkanut täyttyä langoistani........) ja jäipäs kokonaan kuvaamatta tuo seinä isännän puolelta missä televisio telineessään nillittää. Se on muuten asia, mistä en enää osaisi luopua vaikka tiedänkin, että televisio makuuhuoneessa ei välttämättä ole se paras vaihtoehto, mutta itselleni se ei onneksi tuota ongelmia nukahtamisen kanssa, päinvastoin nukahdan alta aikayksikön telkkaria katsellessa ja mies onkin yleensä se, joka sen illalla viimeiseksi joutuu sammuttamaan...

Siinä nyt siis kuitenkin tämä meidän makuuhuoneen tämän hetkinen tilanne, katsellaan jahka mies reissustaan palaa josko se innostuisi mun kanssa näitä kalusteita taas vähän pyörittelemään, mulla saattaisi olla yksi idea näiden pyörittelyyn... ;)
Palataan!
Mari

6 kommenttia:

 1. Ihana makkari. Kyllä tuolla nukuttaisi minuakin. .

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallinen ja kodikas :)

  VastaaPoista
 3. Voi ompa kaunista! Ihana tunnelma välittyy kuvista! :)

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa täällä blogin puolellakin, kun sain luvan käyttää miehen tietokonetta! Ihana raikas ulkoasu :) Ja ihanan näköinen makkari! Voi että kunpa osaisin itsekin sisustaa (ja kunpa olisi ylimääräistä rahaa!)...

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!