maanantai 25. elokuuta 2014

Isopieni kaksivuotias ♥


 Viikonloppuna vietettiin meidän ihanan isonpienen topakan kaksivuotiaan syntymäpäiviä

Lauantaina oli isommat juhlat missä oli niin sukulaiset kuin tututkin juhlimassa ja sunnuntaina talomme valtasi pienet juhlavieraat vanhempineen. 
Vaikka syntymäpäivät ovat iloinen juhla, on se näin vanhemman näkökulmasta myös aina jotenkin haikea huokaisun paikka. Miten se oma pieni kullanmuru voikin kasvaa niin nopeasti ja miten nopeasti se aika tosiaan kuluu. Niin paljon on taas ehtinyt tuo pikkuinen tyttö vuodessa kasvaa ja oppia uutta ja vaikka hän edelleen on vasta elämänsä alussa on hän jo niin kovin itsenäinen ja omatoiminen. 
Taas näissäkin juhlissa oli ihanaa huomata, miten paljon olemme saaneet Eevin elämään mukaan rakastavia aikuisia jotka todella välittävät tästä pienestä kultakutrista. Väitän, että turvallisia aikuisia niinkuin lapsiakin ei pienen elämän taipaleella voi koskaan olla liikaa.

Ihana, kakuntäyteinen viikonloppu on nyt takana ja hiljalleen palaillaan taas arjen tohinaan. Isikin lähtee keskiviikkona takaisin jatkamaan työreissuaan, onneksi saimme hänet kuitenkin piipahtamaan kotiin juhlien ajaksi :)

Pirtsakoita syyspäiviä muruset! 

Mari

6 kommenttia:

 1. Onnea pikku Eeville! <3
  Mukavan näköiset juhlat teillä siellä :)
  P.s. Laitoin sulle s-postia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Mira! <3

   ja kiitos ihan huippupostista! ;)

   Poista
 2. Teillä on ollut ihanat juhlat! Paljon onnea suloiselle 2-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! <3

   Juhlat oli kyllä ihanat ja onnistuihan se aurinkokin lauantaina näyttäytymään vaikka aamupäivän satoi ja pelättiin pahinta :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Teidän juhlat on kuvien perusteella niin ihanan näköisiä, just sellaisia juhlia joihin haluaisi vieraaksi.

  Niin ja onnea 2-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ANnika, kiitos <3

   Kovasti sitä aina tekee mieli koristella koti juhlakuntoon kun on pienten juhlijoiden juhlista kyse, pääsee äiti luvan kanssa toteuttamaan itseään ;) Niin ja täytyypä muistaa kutsua sinut ensi vuonna partyihin mukaan! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!