keskiviikko 6. elokuuta 2014

iPad Mini- & iPhone-suojukset





Virkkuukoukulla on viime päivät pyörähdellyt raitoja ja niistä raidoista valmistui parit iPhone5 suojukset ja yksi kaksinkertaisella langalla virkattu suojus iPad Minille :) Tykästyin näiden tekemiseen taas niin paljon, että näitä on tehty täällä nyt enemmänkin, taas kaikissa mahdollisissa väriyhdistelmissä :D Katsotaan koska kyllästyn niin esittelen sitten kaikki täällä kerralla!

Ylimmässä kuvassa vilahtaakin ensimmäistä kertaa myös nuo nimikointinauhat joita tilasin tuossa keväällä. Ne vain silitetään kuumalla raudalla tekstiiliin kiinni ja tadaa, siinä pysyy! Aika harvoihin käsitöihin näitä oikeasti pystyy edes kiinnittämään varsinkaan tuolla mekanismilla, mutta onpahan niitä sata tuolla varastossa siltä varalta että joskus pääsee tuotteensa signeeraamaan :)

Mari

10 kommenttia:

  1. Ihanat! Tykkään niin tosta harmaan ja valkoisen yhdistelmästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, harmaa ja valkoinen toimii kyllä oikeastaan kaikessa! :))

      Poista
  2. Nättejä, harmaa + valkoinen on vaan niin raikas! Itsekin tässä odottelen nimikointinauhaa postiin saapuvaksi, ajattelin, että onhan se kiva saada omat käsityöt merkattua, niin paljon tulee kuitenkin tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja muhun on nyt vissiin iskenyt joku raitakausi kun niitä pitää tehdä kaikkiin käsitöihin :)

      Nuo nimikointinauhat on kyllä ihania, kivasti saa omat käsityöt merkattua niillä niin tietää kuka ne on tehnyt :)

      Poista
  3. Kauniita! Ja tosi näppärää tuollainen silitettävä nauha, olen tainnut nähdä vain ommeltavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia, ja tosiaan tuo on kyllä kätevä tapa kiinnittää nauha :)

      Poista
  4. Ihania suojuksia :) Ne kaikki loputkin olisi kiva nähdä, ovat varmasti oikeita herkkuja ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat pussukat, tyylikkäät värit!

    VastaaPoista
  6. Voi ei kuinka söpö tuollainen pussukka olisi omalle iPhonelle! Harmi kun ei omat pikku kätöset taivu tällaisten tekemiseen sitten alkuunkaan. Myytkö näitä jossain? Täällä ilmottautuisi yksi ostaja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suloisesta kommentistasi Catharina! :)

      En varsinaisesti myy töitäni missään, joitain on anopin kauneushoitolassa myynnissä aina sitä mukaa kun tulee tehtyä... Tilauksesta olen tehnyt käsitöitä jonkin verran, voit laittaa minulle sähköpostia asiaan liittyen osoitteeseen mary.takkinen@hotmail.com :) täältä löytyvät pussukat http://marineuloo.blogspot.fi/2014/09/virkatut-iphone-suojat-ohje.html ovat kaikki vielä kotona odottamassa myyntiin pääsyä, eli jos niistä joku miellyyttää niin hihkaise, muutoin voin tehdä myös toivomissasi väreissä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!